:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 236
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Дисциплинарната

комисия на БФС направи сериозна грешка на вчерашното си заседание, след като обяви, че Марселиньо ("Лудогорец") и Марк Клок "Черно море") са наказани за по 1 мач. Членовете на дисципа са броили картоните на двамата и от мача за Суперкупата на България, който обаче се води за миналия сезон. Последва сезиране от двата клуба и санкциите на Марселиньо и Клок бяха отменени. Иначе "Ботев" (Пд) и "Левски" са глобени с по 3300 лв. за хвърлени предмети и нерегламентирана пиротехника, използвана от феновете в мачовете съответно с "Берое" и "Локомотив" (Пд).



Нападателят

на "Ботев" (Пд) Нико Варела поднови пълноценни тренировки, след като около 3 седмици лекуваше разтежение. Уругваецът ще бъде готов за съботното домакинство срещу "Черно море". С лека травма при пловдивчани е вратарят Виктор Голас.



"Черно море"

ще бъде без защитника Траян Траянов за гостуването срещу "Ботев" (Пд). Контузени при варненци са Симеон Райков и Живко Петков, но и двамата имат шансове да се възстановят дотогава.



Футболистът

на "Ботев" (Гълъбово) Димитър Трайков (19 г.) подписа договор с италианския "Парма", който от този сезон ще играе в четвърта дивизия.
614
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД