:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 217
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Ст. Младенов: Гордея се с последните 2 години

СНИМКА: БГНЕС
Стойчо Младенов
Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов изрази задоволство от свършеното от него през последните две години в клуба. "Чувствам се горд с работата и екипа си. Това, което направихме за 2 г., може да служи за пример на всички останали, защото в такива условия много трудно може да се успее, а ние успяхме. През двете години условията бяха нечовешки. Отношението към нас беше под всякаква критика", заяви Младенов пред TV7.

Той говори и за новия си отбор - египетския "Ал Итихад". Задачата му е за две години да стабилизира тима, който едва се е спасил от изпадане през миналия сезон. В момента се прави селекция, като целта е да има по един опитен играч във всяка зона. На този етап обаче Младенов няма да привлича български играчи. Първата част от предсезонната подготовка на "Ал Итихад" пък най-вероятно ще премине в нашата страна. Треньорът подчерта, че политическата обстановка в Египет се е успокоила, държавата се грижи за клубовете и базите им. Единствено в момента мачовете са пред празни трибуни заради насилието в предишни години, но постепенно ще бъдат пускани отново зрители.
959
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД