:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,585
Активни 143
Страници 24,219
За един ден 1,302,066

Защитник на "Левски" готов за мача с "Оксер"

Стоилов решава в Боровец дали тимът му ще играе контрола
Защитникът на "Левски" Живко Миланов ще бъде готов за мача реванш от I кръг на турнира за купата на УЕФА срещу "Оксер" на 29 септември. Младежкият национал получи травма на коляното при равенството (4:4) срещу "Берое" в неделя, когато напусна терена принудително.

"За щастие Живко няма скъсване на връзки на коляното, а само разтежение", сподели вчера треньорът на "сините" Станимир Стоилов. Той допълни, че тимът му днес пътува за Боровец, където ще остане до събота. Едва в курорта треньорският щаб ще реши дали да организира контрола през уикенда, когато "Левски" няма мач. "Имаме много контузени футболисти и ако успеем да ги възстановим, ще направим една проверка, за да не губим игрови ритъм", уточни Стоилов.

Наставникът на "сините" разкри също така, че няма намерение да гледа мача на "Оксер" с "Аячо", спечелен от съперника на "Левски" с 2:0. "Имаме запис от нашия двубой във Франция и затова не пратихме никой да гледа отново "Оксер" - каза още Мъри. - Надявам се, че мачът с "Берое" няма да предизвика психологически срив в отбора."

В същото време ръководството на клуба днес в 13 ч. ще пусне в продажба билетите за мача срещу "Оксер". Те ще се продават на касите на ст. "Георги Аспарухов" и в офиса на клуба на ул. "Леге" N15. На "Герена" решиха да заложат на ниски цени, за да може стадионът да се напълни. За сектор "А" талоните ще струват по 5 и 3 лв., за "В" - 4 и 3 лв., а за "Б" - 2 лв. При сериозен интерес ще бъдат пуснати и билети за сектор "Г.

Футболистите на "Берое" пък засега още чакат дали ще бъдат наградени с премии за героичния равен. Те напразно чакаха в съблекалнята собственика на клуба Николай Банев да влезе да ги поздрави. Преди мача той им бе обещал по 5000 лв. при успех над "Левски", "Нафтекс" и "Пирин 1922". Като начален бонус треньорът Ханс Кодрич отпусна 1 ден почивка и събира тима днес. Няма тежко контузени след мача.
428
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД