:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,586
Активни 143
Страници 24,220
За един ден 1,302,066
ТЕНИС

Сергей Бубка играе срещу България за купа "Дейвис"

Сергей Бубка попадна в тенистима на Украйна за предстоящото домакинство срещу България в III кръг на II група на Евро-африканската зона на купа "Дейвис".

18-годишният син на легендата в овчарския скок Сергей Бубка в последния момент замени 3-ата ракета Олександр Недовесов. Капитанът на украинците Володимир Богданов се довери още на Орест Тересчук (N538 в света), Михаил Филима (N645) и Сергей Ярошенко (N500).

Нашите национали пък отлетяха вчера за столицата Киев, откъдето поеха за Донецк. Именно в миньорския град от петък до неделя в зала "Виккорт" е срещата, която ще реши кой ще играе догодина в I група на Евро-африканската зона. Капитанът Орлин Станойчев, Тодор Енев (N362), Илия Кушев (N425), Радослав Лукаев (N455) и Йордан Кънев (N929) имат уникалния шанс да спечелят първа промоция за България. "Шансовете ни са 90:10 в наша полза", прогнозира оптимистично Лукаев.

Националите имат 2 победи с по 3:2 в предишните срещи с Украйна - през 2002 и 2003 г.

Тимът на Русия пък спечели неофициалното световно първенство за жени - "Фед къп". Рускините надвиха като гости Франция с 3:2, като в решителния мач на двойки Елена Дементиева и Динара Сафина се справиха с Амели Моресмо и Мери Пиърс с 6:4, 1:6, 6:3.
496
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД