:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 550
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Божинов все още не е сигурен за дербито

СНИМКА: partizan.rs
Валери Божинов (вдясно) бе сменен в последния мач на "Партизан" за първенството - срещу "Войводина", и това кара медиите в Сърбия да вярват, че дори да се оправи, той ще остане на пейката срещу "Цървена звезда".
Националът Валери Божинов обяви, че е възстановен от травмата на глезена, която му попречи да вземе участие в европейските квалификации срещу Норвегия и Италия, и ще бъде на линия за предстоящото дерби на Белград. В него тимът на нападателя - "Партизан", гостува на големия си съперник "Цървена звезда".

"Чувствам се добре - каза Божинов. - Направих тест за издържливост, който показа, че съм готов за игра. През последната седмица бях с националния тим и работих здраво, за да съм готов съвсем скоро."

На различно мнение обаче са от лекарският щаб на "гробарите". Според клубния доктор - Илия Росич, решение за включването на българина в групата за мача все още не е взето. Лекарят твърди, че Божинов може да тича, но все още не е ясно дали ще може да нанася удари по топката.

Двубоят между двата най-популярни тима в Сърбия е в събота от 19 ч. на стадиона на "Звезда", който е лидер в класирането с 20 т. "Партизан" е на трета позиция - с 18, но българският нападател е убеден, че тимът му ще спечели мача.

"Ние сме "Партизан" и отиваме да победим. Така трябва да бъде и съм сигурен, че ще успеем. Тези мачове се решават от детайлите, така че трябва сме особено внимателни", категоричен бе Божинов. Медиите в Сърбия допълват, че дори да се оправи, българинът ще седне на пейката, за сметка на намиращия се в отлична форма Иван Шапонич.
658
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД