:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 283
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Димитър Цанчев
Удължен е мандатът на посланика



на България в Европейския съюз Димитър Цанчев с още четири години. Това е станало със заповед на министъра на външните работи Даниел Митов, потвърдиха от МВнР. Решението е било взето във връзка с подготовката на ротационното председателство на Съвета на ЕС, което България ще поеме през първата половина на 2018 г.



Повдигнати са обвинения за измама



в особено големи размери на Албенко М. от Елин Пелин и Борислав Д. от Горна Оряховица, които взеха 268 хил. евро и 18 хил. лв. от възрастна жена от Първомай, съобщиха от прокуратурата. Двамата са арестувани за 72 часа, а държавното обвинение ще поиска постоянното им задържане под стража. Измамата е извършена на 8 септември. Тогава Албенко М. се обадил да възрастната жена и я излъгал, че внукът й е катастрофирал и че операцията му струва 30 хил. лв. Жената посочила касата с пари на внука си, която била срязана с ъглошлайф от измамника. Той е заловен на път да предаде на Борислав Д. 170 хил. евро. Останалата част от парите запазил за себе си.



МВР хвана мъж, който заплашил с бомба



в Пловдив. Към 14.50 часа във вторник чрез тел. 112 постъпил сигнал, че пред входа на жилищен блок на ул. "Пепелаша" е поставено взривно устройство. Незабавно били изпратени полицейски екипи, които извършили щателен оглед на района. След като сигналът не се потвърдил, стартирала и проверка за локализиране на номера и установяване на анонимния подател. В хода й е задържан 21-годишен криминално проявен пловдивчанин.





2
942
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
10 Септември 2015 21:31

Удължен е мандатът на посланика на България в Европейския съюз...

Е, не знаех, че имаме и там посланик...
Всъщност, какво прави той, при положение, че имаме евродепутати?...
11 Септември 2015 17:10
през първата половина на 2018 г.


През втората половина е. Доколкото до по-горния пост, този посланически пост е ключов за всяка страна-членка на ЕС (повече от Вашингтон или Москва). Ти да не би да искаш Дудук Бареков, Малинов, Джастапразки или Илияна Идиотова да те представляват (не, че не го правят индиректно де...)?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД