:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 331
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

С японката

Киоко Окамура (№317 в света) ще играе Сесил Каратанчева (№110) в I кръг от квалификациите за тенис турнира в Токио (Яп, $1 млн.). При успех поставената под №4 в пресявките софиянка ще срещне победителката от мача Ракел Копс-Джоунс (САЩ) и Олга Савчук (Укр).



Световната

студентска шампионка в бягането на 3000 м стипълчейз от 2007 г. Добринка Шаламанова се класира втора на 1500 м на атлетическия турнир в Приполе (Сър) с време 4:29.43 мин. Пред нея финишира еврошампионката за девойки до 23 г. Амела Терзич (Сър) с 4:21.16. 15 минути по-късно Шаламанова стартира и на 5000 м и отново завърши втора - с време 17:35.32. Победата взе Соня Столич (Сър) с 16:55.70.



Беларуският

лекоатлет Павел Кривицки, 4-ти в мятането на чук на Евро `14 в Цюрих (Швейц), беше лишен от състезателни права за 4 г. Беларуската антидопингова агенция обяви, че Кривицки е дал положителен тест за хормон на растежа.



Анди Мъри

е решил да дарява по 50 лири за жертвите на бежанската криза за всеки ас, който направи до края на тенис сезона. "Видях кадрите от това бедствие в новинарските емисии и почувствах, че трябва да се опитам да помогна", каза световният №3. Британската тенис асоциация и ATP подкрепиха идеята на Мъри и също ще даряват по 50 лири на всеки ас на шотландеца.



Арно Клеман

бе освободен от поста капитан на френския отбор по тенис за купа "Дейвис". Клеман изведе състава до финала през 2014 г., но тази година французите отпаднаха на 1/4-финал след 1-3 срещу състава на Великобритания. Фаворити за поста са Седрик Пиолин и Яник Ноа.



Британският

колоездач Марк Кавендиш ще пропусне световното първенство в Ричмънд (САЩ), защото не е възстановен от контузия на лявото рамо. Световният шампион в масовия старт от 2011 г. получи травмата на лявото рамо при падане в 6-ия етап от Обиколката на Великобритания на 11 септември.
1002
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД