:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 296
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Клаудия Кардинале и "Имало едно време един уестърн" готови за десант по екраните

Снимка: Артхаус блокбастърс
Клаудия Кардинале (седнала между продуцента и режисьора) с екипа на "Имало едно време един уестърн".
След като в интернет се появиха първи кадри на Клаудия Кардинале от снимачната площадка на българския филм "Имало едно време един уестърн" (Twice Upon a Time in the West), вчера неговите продуценти представиха официалния трейлър и плакат. Снимките на продукцията са продължили шест седмици между пустинята Табернас в Южна Испания - снимачна площадка на класическите "спагети уестърни" от 60-те, и дома на Клаудия Кардинале в Париж. Освен италианската кинолегенда във филма участват Диана Паскалиева, Алекс Брендемюл, Франсес Гарридо, Пепе Фонда, Лаура Конехеро, Красимир Иванов и Лoрънс Бъртън.

Режисьор е Борис Десподов ("Коридор №8", "Три сестри и Андрей"), продуценти са пак той и Андрей Паунов, а сценарият е дело на същия тандем. Оператор е испанецът Джими Гимферер, носител на множество международни награди.

Клаудия Кардинале пристига в София специално за световната премиера на филма. Тя ще се състои на 7 октомври 2015 г. в голямата зала на Софийската опера и балет, която за първи път ще отвори врати за филмово събитие. От 9 октомври филмът ще се завърти в салоните на веригата "Синема сити" в страната, както и в Дома на киното, "Евро Синема", "Одеон", G8 Cinema. "Имало едно време един уестърн" е в конкурсната програма на 33-тия фестивал на българския игрален филм "Златна роза", а прожекцията му във Варна ще бъде на 10 октомври във Фестивалния и конгресен център.



1170
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД