:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 307
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Аоияма още таи надежди след втора поредна победа

СНИМКА: JAPANTIMES.CO.JP
Озеки Терунофуджи (вляво) не може да удържи атаката на секиваке Точиозан и всеки момент ще престъпи извън ринга в токийския дворец "Рьогоку Кокугикан", допускайки първата си загуба в есенния сумо турнир. Въпреки това с баланс 11-1 монголецът, който ще бъде повишен в йокозуна, ако спечели Купата на императора, остава лидер в класирането, следван от йокозуна Какурю и 12-и маегашира Икиой с по 10-2.
Втора поредна и общо пета победа постигна българският сумист Даниел Иванов-Аоияма на есенния турнир за Купата на императора в Токио (Яп). В 12-ия ден на "Аки Башо" роденият в Елхово 1-ви маегашира надви 6-и маегашира Аминишики, използвайки техниката цукидаши - фронтално избутване от дохиото посредством ритмична серия плесници в гърдите на съперника.

Благодарение на успеха Аоияма (5-7) продължава да таи надежди, че може да завърши с положителен баланс "качикоши" в 15-дневната надпревара. За да успее, нашият няма право на повече грешки и трябва да спечели всички оставащи три срещи. В първата от тях днес Даниел ще се изправи срещу 4-ти маегашира Такарафуджи (4-8), когото е побеждавал 9 пъти от 11 схватки досега.
618
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД