:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 334
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Двама волейболни национали заминаха за прегледи в Италия

Тодор Скримов и Станислав Петков все още изпитват болки и тренират на облекчен режим
Двама волейболни национали заминаха вчера на медицински прегледи в Италия. Посрещачите Тодор Скримов и Станислав Петков все още не могат да тренират пълноценно с отбора, защото не могат да се възстановят след контузии в десните рамена (б.р. - на атакуващите им ръце). На двамата бе направен преглед с ядрено-магнитен резонанс в България, но треньорът Пламен Константинов реши да ги прати при проф. Джузепе Порчелини, за да има пълна яснота за състоянието им с оглед наближаващото европейско първенство, на което България и Италия са домакини от 9 до 18 октомври. Същият спортен травматолог оперира в началото на лятото дясното рамо на топнападателя на отбора ни Цветан Соколов.

След завръщането на Скримов и Петков ще е ясно дали двамата ще могат да се възстановят на 100%, за да могат да бъдат ползвани от Константинов за мачовете от Евроволей`15.

Под въпрос продължава да е и Боян Йорданов, който играе на поста диагонал на разпределителя. Левичарят, който се завърна в националния тим след неколкогодишно отсъствие, също се подготвя на облекчен режим и дори не участва в двустранната игра в "Арена Ботевград" миналата събота. Той вече претърпя операция на засегнатото рамо, но възстановяването му върви бавно.

"Има известни усложнения, получиха се възпалителни процеси след операцията", обясни Йорданов пред официалния сайт на волейболната ни федерация.

Колкото до възможността да е готов на 100% за европейското първенство, той отговаря: "Не остана много време... Не знам, ще видим тази седмица как ще реагира рамото ми на терапията. Все пак няма как да спра да тренирам. На по-облекчен режим съм, но участвам активно в заниманията. Силно се надявам да успея да бъда готов за първенството".

Първият мач на българския тим от предварителна гр. А (в "Арена Армеец") е с отбора на Германия на 9 октомври. В следващите два дни са срещите с Чехия и Холандия.
590
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД