:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 342
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Ислямисти ползвали български сървъри

Български интернет ресурси се използват в ислямистки форуми. Това заяви шефът на сектора за борба с киберпрестъпленията в ГДБОП Явор Колев пред БНР. "Могат да се използват български интернет ресурси за форуми или друга форма на комуникация. Българската правоохранителна система наблюдава такива сайтове и опасностите, които могат да възникнат във връзка със защитата на националната ни сигурност. Бих казал, че в българското интернет пространство има, може да бъдат намерени, да се използват български интернет ресурси за форуми или някакви други типове комуникации, но общо взето нашата дейност е свързана с потискане на такива възможности", обясни той. По думите му тези начини на комуникация се използват и от трафикантите на бежанци, както и от организираната престъпност като цяло.

Председателят на Европейския съвет Доналд Туск пристигна в София за разговори на 4 очи с премиера Бойко Борисов днес по бежанската криза и мерките, които ЕС взема за справянето с нея.
1
946
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
08 Октомври 2015 01:39
Те използват и българско оръжие, но за това не ви се говори.
Няма прекалено голямо предателство, което "нашето" правителство да не може да направи срещу българските интереси
Няма прекалено голямо предателство, на което населението да каже "стига, това вече е прекалено - излизаме на улицата и ги изхвърляме заедно с кукловодите и парцалите им". Търпението на населението вече покрива понятието "мазухизъм", но за това пък обяснява копнежите му за садисти на власт.
Е, какъв е резултатът от българското проституиране? Единственно тежки уради върху България! Май не плащат много на проститутки? Пускат програми, които да пълнят гушата на "правилните", за да ги направят "успелите, умните, способните". Останалите дъвчат една и съща дъвка от 25 години - "избори ди дупка". Време е да я изплюете тази дъвка, време е да пораснете. Никой няма да направи нищо за вас, защото сте готови да помиярствате, само и само да не си вземете съдбата в ръцете. Все чакате някой да ви даде, да ви покаже, да ви научи. Ей така, заради красивите ви очи?! Видя се до къде я докарахте - да се молите да миете чинии и карате пица в Европа.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД