:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 203
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Банкомат в патрулка

Щом дори ББ взе да се дразни от автомобилните идиоти, значи дните им са преброени. Или неговите - но надали. Как така ще му летят по магистралите като обезумели, бе? Не стига, че той лично ги построи и дори им вдигна ограничението на скоростта, ами тия още наглеят. Че накрая пак той да им плаща масрафа!

"По 2,2 млн. лв. на месец за лечение на пострадали в катастрофи", сервира "24 часа" трагичната равносметка от липсата на акъл под шапката, подсилена с липса на контрол под фуражката. Та сега гражданинът премиер е спешил придворните си да запретнат ръкави и да измъдрят как да бъде озаптен олигофренът шофьор. То не са заплахи за затвор, то не е сваляне на регистрационни табели, то не е чудо... А защо просто да не се прилага сега действащият закон, според който един престъпник няма място зад волана?

Да не би, защото "Катаджия пие кафе на метри от нарушител" ("Труд")? "Ей сега ще го изгоня, но това ми е първото кафе от сутринта", обяснил "служител на реда" на буден столичанин, осмелил се да потърси сметка от двама безхаберни полицаи. Докато те си изсърбат чашките, водачът на сребристото МПС с емблема на "Мерцедес" сам решил да си тръгне. Но преди това спрял при прозяващите се катаджии да си побъбрят, защото "се оказал техен познат". Чунким ги разсъни.

"Слагат ПОС терминали в патрулките", ококорва се "Монитор", вдъхновен от гениалната идея на "Мария Ботева от "Пътна полиция". Госпожата с пагони смята, че така всеки джигит "ще има възможност веднага да си заплати глобата, а за бързината да получи отстъпка". Тогава би било чудесно в колите на КАТ с подобно оборудване да се монтират и банкомати, за да може доволният потребител след това да си изтегли и пари в брой. Хем да има за из път, хем да е подготвен за още неприятни изненади от храстите. Все пак не може да е сигурен, че и следващият патрул ще предлага глоби на промоция. С бонус кафе за редовен клиент.
1040
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД