:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 285
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Чочев отпадна от А отбора за гостуването в Хърватия

Националният отбор на България ще замине днес без Ивайло Чочев за Загреб, където в събота ще играе срещу тима на Хърватия в квалификационен мач от гр. Н за Евро 2016. Халфът на "Палермо" има стомашни проблеми, заради които не може да тренира пълноценно от няколко дни. Под въпрос за мача пък е Георги Миланов, който е получил травма по време на тренировка, но все пак ще е в групата. Ивелин Попов, който ще бъде капитан в мача, е вече напълно възстановен.

Междувременно нападателят Марио Манджукич ("Ювентус") окончателно отпадна от състава на хърватите заради контузия и се върна в Торино да се лекува.

Двубоят срещу България пък даде повод на хърватите да демонстрират самочувствие. Един от най-големите вестници там - "Ютарни лист", направи сравнение между двата тима, като подчерта превъзходството в полза на хърватите въпреки явната критика към представянето им в настоящата кампания. Посочва се, че звездите Иван Ракитич ("Барселона"), Лука Модрич и Матео Ковачич ("Реал") струват заедно 115 млн. евро, т.е. почти 4 пъти повече от всички национали на България, които сумарно са оценени на около 30 млн.

В анализа се посочва още: "България не можем да си я представим като регионална футболна сила. Последната ранглиста на ФИФА показва, че българите се намират в състояние на свободно падане, като са на 78-о място в света. Най-силният български "играч" тези дни е Борислав Михайлов, президент на федерацията и член на Изпълкома на ФИФА."
633
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД