:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 277
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Две гостувания на ЦСКА са счетени за проблемни

Гостуването на ЦСКА срещу "Вихрен" в Сандански тази неделя от 10-ия кръг на Югозападна В група е прието за рисково от БФС. Председателят на УС на клуба Васил Жечев (б.р. - бивш шеф на Съдийската комисия) дори призна, че от футболния съюз са изпратили служители, които го убеждавали мачът да не се играе на този стадион. В крайна сметка двубоят все пак ще е по програма, а за феновете на ЦСКА ще бъдат отделени 400 места, т.е. 10% от капацитета на трибуните.

Според сайта "Плевен утре" пък и 1/8-финалът за Купата на България между местния "Спартак" и ЦСКА се е оказал проблемен. Според информацията от столичния клуб се опитват да убедят БФС, че стадионът на втородивизионния тим е опасен за зрителите. Лицензирана за А група е само една трибуна с 3000 места, а желаещите да гледат двубоя ще бъдат много повече. Затова се правят опити мачът да бъде преместен в Ловеч. По програма той трябва да се играе между 27 и 29 октомври.

През 2011 г. полицията отказа да охранява мача "Спартак" (Пл) - ЦСКА (0:3), отново от 1/8-финалите за купата, тъкмо заради лошото състояние на стадиона. Тогава охраната бе поверена на доброволци, стюарди и охранителна фирма.
26
1008
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
26
 Видими 
08 Октомври 2015 21:49
от футболния съюз са изпратили служители, които го убеждавали мачът да не се играе на този стадион.

Ааааа, Б. М. да си дава оставката! Или да изчака? Стати, какво ще кажеш?
08 Октомври 2015 22:12
Сандански е далечна дестинация за отбор в несъстоятелност...
08 Октомври 2015 22:57
Мачът Поморие - Пеевски се игра в бургас.
Хората от БФС дори не си направиха труда да убеждават поморийци, просто си изместиха мача без да ги питат.
Така че
ОСТАВКА!!!
08 Октомври 2015 23:10
цецето къде си играе гостуванията във Въ група?
08 Октомври 2015 23:50
Стадионът в поморие е лицензиран и въпреки това насила мачът бе преместен от БФс в бургас.
А ЦСКА си играе мачовете като гост там където искат домакините.
На Бенковски, на Искър и т.н. Ако домакините искат мача им с ЦСКА могат да го играят и в Белград - на маракана, за да спечелят от продажба на билети. Ден /мач/ годинИ наред ще ги храни.
09 Октомври 2015 00:04
statistic

08 Октомври 2015 23:50

Стадионът в поморие е лицензиран и въпреки това насила мачът бе преместен от БФс в бургас.

Да, Стати, лицензиран е, но имаш ли представа каква е настилката на терена? А случайно да знаеш, че има едно услове да се играят мачовете на естествена трева ( поне по нашата геогравска ширина?
Защо ли трябва нещо за стадионите да поназнайваш? Стига ти, че пишеш...
09 Октомври 2015 00:16
А случайно да знаеш, че има едно услове да се играят мачовете на естествена трева ( поне по нашата геогравска ширина?

Нещо си в грешка, приятелю.
Според теб Поморие /отбор от Б група/ си играе домакинските мачове , на друг стадион , за да спазва твоето условие.
09 Октомври 2015 09:21
Стадионът в поморие е лицензиран

А стадионът в Сандански, как мислиш, лицензиран ли е за 1/8 финал за купата на България?
09 Октомври 2015 10:38
"Сандански е далечна дестинация за отбор в несъстоятелност..."


ФК "ЦСКА" АД, с ЕИК 203640445 не е в несъстоятелност. ПФК ЦСКА АД, с ЕИК 130212106 е в несъстоятелност.
09 Октомври 2015 11:09

ФК "ЦСКА" АД, с ЕИК 203640445 не е в несъстоятелност. ПФК ЦСКА АД, с ЕИК 130212106 е в несъстоятелност.

А кое от тези две се състезава във Въ група?
09 Октомври 2015 11:23
Първото.
09 Октомври 2015 11:49
Първото

Айдееее, почна се. Сега с партизанските си чавдарски номера се надяват, че хората ще се побъркат от цесекаата, цеденета, цедевета, знамена ту червени, ту септемврийски, сега е октомврийско и т.н. и т.н.
Жалка история!
09 Октомври 2015 11:50
Първото.


Цъ.

Щеше да е първото, ако на ГГ му беше минал номерът, когато влезна с мутрите да го регистрира...
09 Октомври 2015 11:52
И знайте, че след дъжд винаги изгрява слънце. И когато слънцето един ден отново изгрее, най-доволни ще бъдете вие - мокрите, които не изоставихте любовта на живота си сама в бурята!

(снимка: натиснете тук)
09 Октомври 2015 12:20
Щеше да е първото, ако на ГГ му беше минал номерът, когато влезна с мутрите да го регистрира...


Няма как да е второто, нали е в несъстоятелност. Освен това, е регистрирано, ЕИК съм посочил.
09 Октомври 2015 12:25
Аха, Синия гръм, разбрах какво сте имал предвид:

"Междувременно е създадено ново акционерно дружество ФК ЦСКА АД, дъщерно на ПФК ЦСКА АД като са направени опити в БФС то да замени сегашното, на което предстои да влезе в процедура по несъстоятелност. БФС отказват да картотекират футболистите в новото дружество, и те са регистрирани в старото. В края на септември се гледа делото по несъстоятелност, а на 5-ти октомври 2015 г. съдът излиза с решение че клубът е в неплажоспособност от 31 декември 2014 г. и назначава Радослав Тонев за временен синдик."



09 Октомври 2015 12:34
ИлияНиколов
09 Окт 2015 12:25
Мнения: 1,545
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Аха, Синия гръм, разбрах какво сте имал предвид:

"Междувременно е създадено ново акционерно дружество ФК ЦСКА АД, дъщерно на ПФК ЦСКА АД като са направени опити в БФС то да замени сегашното, на което предстои да влезе в процедура по несъстоятелност. БФС отказват да картотекират футболистите в новото дружество, и те са регистрирани в старото. В края на септември се гледа делото по несъстоятелност, а на 5-ти октомври 2015 г. съдът излиза с решение че клубът е в неплажоспособност от 31 декември 2014 г. и назначава Радослав Тонев за временен синдик."


Точно така, г-н Николов, такива са фактите. И при това положение, не ми е ясно, щом веднъж им е отказано, как би станало от втория път.


09 Октомври 2015 12:56
Здравейте отново!
Остава само ден до събитието и избрахме да ви зарадваме с интервюто на Емо Ангелов, което трябва да чуете, за да разберете каква увереност в собствените сили е имал всеки играч в отбора на Мъри по време на Синята приказка. Как Йовов, Бардон и Бабангида се разбират без думи и какво е чувството да те посрещат хиляди на аерогара "София"?


Натисни тук
09 Октомври 2015 13:36
Пишу,
не може ли да си изтипосваш парцалите две статии по-горе, м?
09 Октомври 2015 13:39
Говедото-убиец, радвам се, че сте щастлив от живота !

САМО ЛЕВСКИ !
09 Октомври 2015 14:08
Днес се състоя финалната пресконференция преди юбилейния мач между Левски и Юргорден в чест на 50-годишнината на клуба в европейските клубни турнири.

На събитието присъстваха изпълнителният директор на ПФК Левски Константин Баждеков, старши-треньорът Стойчо Стоев, председателят на Тръст "Синя България" Васил Колев, председателят на НКП Степан Хиндлиян и представителят на шведския тим Лена Густавсон Вийберг.

Наставникът Стойчо Стоев сподели своите очаквания от специалния мач и призна, че ще има носталгия, но и надежда за предстоящи мачове в европейските клубни турнири.

„Ще вземат участие всичките ми налични футболисти. Ще бъде един празник, ще бъде и една носталгия по мачовете в европейските турнири и надежди за предстоящи европейски мачове. Със сигурност няма да разчитаме на Гаджев, под въпрос е Диаби. Не е официален мач, зарядът е съвсем различен, но за мен си е сериозна проверка и със сигурност играчите ще излязат сериозно подхождащи към двубоя, за да стане наистина хубава проверка, която ще ни е полезна за следващите мачове. Това е 50-годишен юбилей, не е някаква контрола. Мисля, че наистина хората, които обичат Левски и имат възможност, трябва да го уважат. Той е свързан с едно чувство, което го имаш като клуб, което го изживяваш. Трябва да го споделиш на стадиона с всички други, които обичат тази идея“, заяви Стоев.

От своя страна изпълнителният директор Константин изказа своята благодарност към основните организатори на на двубоя.

"Те успяха да организират това мероприятие с малкото съдействие от клуба. Това, което поехме като ангажимент е да участва първия отбор на Левски с всички основни налични играчи“, заяви Баждеков.

Организаторите на юбилейния мач призоваха феновете на клуба да посетят съботния мач с Юргорден с обещанието, че „ще си струва“.

„В 16 часа започва футболният двубой с Юргорден, това е първият ни съперник. В 15.30 започва програмата ни с факти от историята на Левски. Надявам се, че голяма част от бившите ни състезатели ще присъстват. За Левски времето почти никога не е било и няма да бъде определящ фактор, защото любовта към нашия отбор е огромна. Нека хората предпочетат стадиона пред удобството на дивана, ще си струва“, заяви председателят на Тръст „Синя България“ Васил Колев.

Своето мнение за предстоящия мач сподели и председателят на НКП Степан Хиндлиян.

„Този мач утре е исторически. Той е исторически, защото се организира от привържениците. Той е от феновете за феновете. Аз ги призовавам в утрешния мрачен съботен следобед да дойдат на стадиона, защото едва ли ще правят нещо по-смислено по домовете си. Този мач е натоварен финансово, тъй като привържениците могат да покажат, че могат да бъдат много сериозно перо в маркетинговите приходи на клуба. Става въпрос за детско-юношеската школа и за пари, които са смешни - 7, 14 и 19 лева, които като се покрие масрафа, да влязат в клуба", заяви Хиндилян.

В пресконференцията се включи и представител от шведския клуб. Директорът връзка с феновете Лена Густавсон Вийберг, която от няколко дни е в София, сподели, че в Юргорден са щастливи да бъдат част от празника на Левски.

„Много сме щастливи, че бяхме поканени от привържениците на Левски София да участваме в този празник. Като клуб, който е собственост на своите привърженици и е известен с това, за нас е важно да подкрепяме кауза, направена от самите фенове. Да вземем участие в такъв празник и отличен футболен мач е отлична комбинация, така че сме изключитлено доволни, чакаме с нетърпение утрешния мач. Мислим, че ще има между 100 и 200 привърженици на Юргорден. Нашите фенове също имат огромно желание отборът да се появи в европейските турнири“, допълни Вийберг.
09 Октомври 2015 15:13
Първото.

Благодаря за отговора!
09 Октомври 2015 15:15
Сори, Evasion, но се оказа, че отговорът ми е не е верен. Впрочем, Вие сте забелязал.
09 Октомври 2015 15:46
Всеки с билет за Юргорден – с предимство за билет за Лудогорец


Левскари,

Всеки, който е закупил билет за юбилейния мач срещу Юргорден, ще може да си закупи с предимство билет и за мача срещу Лудогорец на предварителна продажба.

Ако все още не сте си закупили билет, то може да го направите за двете събития едновременно днес, в магазина на НКП на бул. „Тодор Александров“ 23.

Членовете на Клуб 50 имат право на до 3 билета, а притежателите на билети могат да закупят един срещу показването на пропуска им на касите утре или в магазина днес.


Натисни тук
09 Октомври 2015 15:57
Гръме, тези Юргорден не съм ги чувАл, да не са някакъв отбор от Лапландия , който е съставен предимно от пастири на елени. Ако е така, то комай сте решили да си спретнете един незабравим празник на скотовъда.
Апропо, ако все пак иде реч не за Юргорден , а за Дюргорден (Djurgården), което в превод от шведски трябва да значи ОБОР, защото идва от Djur- животно, разбирай говедо, а gården е двор, то няма съмнение, че феерията на празника ви ще е пълна.
09 Октомври 2015 16:30
Sir Elias,

шведи са, на прав път си.

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД