:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 566
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

128 са жертвите на атентата в Анкара

Единият атентатор-самоубиец е била жена
 
Председателят на кюрдската партия на народите Селахатин Демирташ съобщи, че броят на загиналите при вчерашния терористичен атентат в Анкара е достигнал 128 души.
„Загубихме 128 от нашите сънародници”, обяви той, като подчерта, че не трябва да се търси отмъщение или да се действа с омраза. Демирташ заяви, че промяната ще започне на 1 ноември, когато са предсрочните избори в Турция.
Разследващите в Анкара доказаха, че един от двамата терористи-самоубийци, които се взривиха сред участниците в митинга, е жена. Установено е категорично, че атентаторите-камикадзета са двама души и че единият е жена. След експлозиите само двама души са били буквално пръснати, органите им са транспортирани до специализирана болница, но самоличността им все още не е идентифицирана. Очевидци са разказали пред разследващите, че са забелязали жена да влиза в една от тоалетните в сградата на централната гара в столицата. Тя се забавила в кабинката подозрително дълго, а когато излязла, била опасана с бомби и с бързи крачки се отправила към хората на митинга. Миг по-късно се чул и грохотът от първата експлозия. Информационните агенции съобщават за 11 загинали участници, членове на младежкото крило на най-голямата опозиционна Народно-републиканска партия, сред тях има и имена на момичета. Трагедията, която разтърси сърцето на Турция и беше последвана от съпричастните изявления на световните лидери, беше зловещо приветствана от бойците на Ислямска държава късно тази вечер. В турската си страница в Туитър те разпространиха съобщение, в което се молят Аллах да увеличи броя на жертвите от кървавия атентат. „На състоялия се в Анкара митинг близо 40 неверници комунисти са мъртви и повече от 100 са ранени. Поздравления за тези, които са го направили. Благодарение на Аллах избухнаха експлозиите на комунистическия митинг в Анкара и има твърде много убити и ранени. Аллах, увеличи още броя на умрелите! Това ли са борците за мир, благодарете се, че се удавихте в кръв“, гласи съобщението на терористите. Тази вечер президентът на САЩ Барак Обама е телефонирал на Реджеп Ердоган и е изразил съпричастието си към болката на Турция. Подкрепа и съчувствие отправиха с писма, изявления и телефонни разговори и лидерите на Русия Владимир Путин, както и посолствата на редица държави в Анкара, и ръководителят на Делегацията на ЕС в турската столица Хансйорг Хабер, съобщиха от правителствената пресслужба. Установена е самоличността на 52 от всички жертви на кошмара днес, по официални данни от властите убитите са 95, в критично състояние след тежки наранявания са 48, а ранените са 246 души, настанени за лечение в болниците. Засега няма съобщения някоя от терористичните групировки да е поела отговорността за атентата, определен като най-кървавия инцидент и масова убийство в съвременна Турция.
Селяхатин Демирташ, един от водачите на кюрдската партия, обвини правителството индиректно за трагедията. Според него не става дума за атака срещу нацията, а за атака от страна на нацията срещу хората. Два дни преди изборите през юли, срещу щаба на кюрдската партия в Диарбекир беше извършен атентат и загинаха четирима души. Въпреки това партията съумя да влезе в парламента и да развали плановете на партията на Реджеп Таийп Ердоган за пълно мнозинство. На 20 юли, малко след изборите, нова атака отне живота на 33 души в Сурук. Правителството обвини за нея Ислямска държава и започна мащабна кампания срещу заподозрени терористи и възобнови действията срещу кюрдските сепаратисти. Това доведе до арестите на над 1300 души, както и до възстановяването на терористичните акции на ПКК.
104
10642
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
104
 Видими 
11 Октомври 2015 07:51
Иран заявил о готовности нанести удар по военным базам США

http://cont.ws/post/132680
11 Октомври 2015 07:56
Тя се забавила в кабинката подозрително дълго, а когато излязла, била опасана с бомби и с бързи крачки се отправила към хората на митинга

А стига бе! Виждало се е, че е опасана с бомби? И този, дето я е видял, нищо на никого не е казал? А стига са ни правили на овце!
11 Октомври 2015 08:01
Самолеты НАТО нанесли авиаудар по электроподстанциям под Алеппо

Как уже сообщал вчера утром ополченец с позывным Тимур, авиация НАТО разбомбила две электроподстанции в Сирии. В настоящее время выяснились все подробности происходящего.

http://pravdoryb.info/samolety-nato-nanesli-aviaudar-poelektropodstantsiyam-podaleppo-71154.html
11 Октомври 2015 08:04
Котка, този РЕНТВ е нещо като нашия Блиц. Един куп клюки, обаче новините са си истински, а повечето не са писани от Блиц. И е логично Иран да плаши. Не мисля обаче, че така директно Иран ще нападне САЩ – щото това значи новината.
11 Октомври 2015 08:05
Самолеты НАТО нанесли авиаудар по электроподстанциям под Алеппо

А това е от вчера. Казва се, че не за първи път се бомби от пиндосите именно електростанции.
11 Октомври 2015 08:07
Ислямският съединен щат бил приветствал атентата?! Каква изненада, чета заглавието и не вярвам на ушите си.
11 Октомври 2015 08:10
Селяхатин Демирташ, един от водачите на кюрдската партия, обвини правителството индиректно за трагедията. "Загубихме 150 души преди и след изборите. Никой не беше виновен тогава и няма разследване, няма да има никой виновен и за атаката днес". Според него не става дума за атака срещу нацията, а за атака от страна на нацията срещу хората. Два дни преди изборите през юли, срещу щаба на кюрдската партия в Диарбекир беше извършен атентат и загинаха четирима души. Въпреки това партията съумя да влезе в парламента и да развали плановете на партията на Реджеп Таийп Ердоган за пълно мнозинство. На 20 юли, малко след изборите, нова атака отне живота на 33 души в Сурук. Правителството обвини за нея Ислямска държава и започна мащабна кампания срещу заподозрени терористи и възобнови действията срещу кюрдските сепаратисти. Това доведе до арестите на над 1300 души, както и до възстановяването на терористичните акции на ПКК.



Това е предостатъчно, за да се разбере че ердоганчо се готви за избори.
11 Октомври 2015 08:11
На наш Ердо не му требеше на баир лозе,но ... за мое огромно съжаление той насади Туркие на пачи яйца с таз сирийска авантюра .
Опасявам се,че тепърва цяла Турция ще бере горчивите плодове на Ердогановото его.

Лека им пръст на всички жертви в Анкара !



P.S. А на всички изроди ... на тех от сърце им пожелавам кучешка смърт !
Амин.


11 Октомври 2015 08:23
Владимир Путин пред Владимир Соловьов: Нагло и дръзко престъпление срещу приятелска на нас държава. Провокация. Трябва да се обединим срещу терора!


https://www.youtube.com/watch?v=MRXFOq7ikJs

11 Октомври 2015 08:26
Котка, ама ето и тук тази новина:
Иран заявил о готовности нанести удар по военным базам США

http://politikus.ru/events/60074-iran-zayavil-o-gotovnosti-nanesti-udar-po-voennym-bazam-ssha.html
Направо не ми се вярва Иран да нападне бази на САЩ. Ми това си е истинско обявяване на война...
11 Октомври 2015 08:28
Първо, Бог да прости невинно загиналите. Второ, неоосманлиите на власт в Турция научават, че ако подкрепяш терора навън, той се връща у дома. България се оттърва леко със Сарафово.

11 Октомври 2015 08:43
Вижте как ситуацията се развива точно както ви казах:

Русия казва: "Первые подозрения сразу же после взрыва в Анкаре падают на ИГИЛ. А если подумать чуть дольше, взвесить обстоятельства - ну точно ИГИЛ.
Читайте далее: http://izvestia.ru/news/592927#ixzz3oEX49300". Защо го казва? Ами за да се разбере, че ИДИЛ са лоши, а който се бори срещу ИДИЛ - демек Асад, е добър. А заедно с него и Русия, която подкрепя Асад, е добра. А срещу тезата, че е ИДИЛ, има много аргументи, но никой политик и разумен човек не се интересува от тях. Пък те и руснаците не се интересуват толкова от ИДИЛ, а основно от анти-асад-овската опозиция. Та и те са в кюпа на "терористите и атентаторите", и бомбенето им е законно.

СвСофия: "Щото според ердоганите "потенциална възможност" за този атентат били имали ПКК и някаква марксистка групировка..." Защо Ердоган казва това? Ами за да има повод да обедини народа срещу ПКК и левите, и да ги натисне до земята (поне до изборите!!!) с репресии. И тъй като от марксисти всичко може да се очаква (спомнете си само "Св. Неделя" и турците го знаят), та по принципа "покрай сухото гори и мокрото" се натопява и ПКК. Хоп, кюрдите вън от парламента на следващите избори. Хоп. бомбардировки на кюрдите в Турция и Сирия, което бе и целта на занятието.

"США сейчас погонят дезинформационную волну: вот видите, к чему приводят русские бомбардировки в Сирии! Это Путин своими действиями распространяет тероризм "

Всеки си говори каквото му отърва. Така се прави политика.
11 Октомври 2015 08:45
Не е само чистото Ердоганово его, бай Хасане, синчето Ердоганово върти бизнеса с нефта ИДИЛиев. Мъ нашите достойни медии се гнусят да излагат пред българската публика такЪви недостойни фактове.
11 Октомври 2015 09:04
А нашенските русофоби у форума приветстват ката ден терористите от ИДИЛ. Да се засрамят най-после и да поискат прошка , ако им е останало поне нещо човешко. А катилите от ИДИЛ ще бъдат избити като кучета. Жалко , че българската армия не е вече кадър да участва в това справедливо дело.
11 Октомври 2015 09:08
Някои се страховат, че ще загубят избори и търсят извънредно положение. Някои се опасяват, че ако се смени властта ще изплува гюбре, което ще им се наложи да изядат публично. Турция дължи много от успехите си на ролята си на възпираща сила срещу Русия за излаз на топлите морета, за което тя получава много благинки от имперският кабал. Турция рискува да бъде разпарчелена ако не слуша, точно така както америкснаките стратези разпарчеляват Сирия и Ирак. Из интернет може да се намери новата карта на Близкият Изтик, където има държава Кюрдистан. Познайте върху чия територия!
11 Октомври 2015 09:11
А нашенските русофоби у форума приветстват ката ден терористите от ИДИЛ.


Ако не те затруднява, цитирай двама-трима от приветстващите, та да разкритикуваме.
11 Октомври 2015 09:17
Някои се страховат, че ще загубят избори и търсят извънредно положение. Някои се опасяват, че ако се смени властта ще изплува гюбре, което ще им се наложи да изядат публично
11 Октомври 2015 09:26
Генералният секретар на ООН Бан Ки Мун отправи критики към действията на Русия в Сирия, предадоха информационните агенции.

По думите му, бомбардировките на руската военна авиация са донесли „още повече нови проблеми".
11 Октомври 2015 09:45
Фронтът в Сирия е незнащителна частот цяла кампания за създаване на хаос и терор.

Борьба за рубль и нефть в йеменском проливе Плакальщиц

http://carnegie.ru/2015/03/31/ru-59579/i57w

Как Америка может противостоять действиям Путина в Сирии, - Кондолиза Райс, Роберт М.Гейтс http://www.centrasia.ru/news2.php?st=1444391520

Грядет туркменская перестройка? - Л.Заурова http://www.centrasia.ru/news2.php?st=1444459860

Инструкторы 201-й военной базы подготовили более 1000 младших специалистов для армии Таджикистана http://function.mil.ru/news_page/world/more.htm?id=12060260@egNews

Орхан Джемаль: В Центральной Азии нет никакой особой проблематики, не связанной с Афганистаном

http://www.fergananews.com/articles/8712

Стратегические соображения участия России в сирийской войне http://russian.people.com.cn/n/2015/1010/c95181-8960316.html

Велаяти: Иран не нуждается в США http://www.iran.ru/news/politics/98763/Velayati_Iran_ne_nuzhdaetsya_v_SShA

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА РЕЗОЛЮЦИЯ като има предвид, според Организацията на обединените нации насилието в щатите Борно, Йобе и Адамава е довело до изселването на 1,5 милиона души и че над 3 милиона души са били засегнати от действията на бунтовниците като има предвид, че над 300 000 нигерийски граждани са избягали в северозападната част на Камерун и в югозападната част на Нигер, за да се спасят от насилието; и като има предвид, че стотици нигерийци рискуват живота си по маршрути за миграция към ЕС с надеждата да намерят по-добри икономически, социални и безопасни условия на живот

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+MOTION+B8-2015-0370+0+DOC+XML+V0//BG


Представитель Китая призывает стороны Южного Судана соблюдать договоренности о перемирии http://russian.people.com.cn/n/2015/1010/c31520-8960279.html

Турция не станет энергетическим хабом? - Мехмет Кара http://www.centrasia.ru/news.php

Сеяли недоброе. В Коканде задержаны две школьные учительницы-проповедницы ИГ http://www.centrasia.ru/newsA.php?st=1444414680

В Душанбе высадилась группа американских генералов и адмиралов http://www.centrasia.ru/newsA.php?st=1444321620





Същото е в Мали ,Алжир ,Северен Афганистан , Синдзян-уйгурския АР,Либия, Алжир, Тунис ... Едни петродолари за едни и същи главорези за една и съща цел.


И докато Русия прикрива от въздуха Иран в Сирия Китай запускает собственную международную платежную систему, и действията на групата страни США прекратят программу по тренировке бойцов сирийской умеренной оппозиции http://russian.people.com.cn/n/2015/1010/c31520-8960277.html .

Тъй че с изрязване на фрази е трудно да се скрие щялата картинка. А тя хищ не е красива, мирна и спокойна.


11 Октомври 2015 10:00
За саморекламиращите се оракули:
babavijaga
24 Юли 2012 03:28
Мнения: 1,947
От: Bulgaria
Параграфе, Путин играе една игра, която е единствената възможна в неговото положение. И единствената умна игра. По мирен път той иска да постави едно правителсво, където да има хора които защитават неговите интереси (базата, икономически и т.н.). На него му е ясно, че по военен път не може да постигне нищо - такова е разположението на силите. Затова той със всички сили се стреми да не даде възможност на Запада да проведе една открита военна операция (позиция в ООН и т.н.). Китай иска същото.
Западът пък иска военно разрешение понеже така му отърва. И сега черпи за да отпразнува тъпотиите на Асад, които правят невъзможно едно мирно разрешение на ситуацията. Сега могат открито да въоръжават въстанниците колкото си искат.‌А това пък бърка в плановете на Путин. Затова изцепките на Асад му бъркат в здравето. Путин отдавна е зарязал Асад в плановете си, но, разбира се, не може да го каже публично.

Забележете годината.
abavijaga
24 Юли 2012 00:33
Мнения: 1,947
От: Bulgaria

От военна гледна точка химическото оръжие на Асада не струва пукната пара. Ако Западът реши да си цапа ръцете сам, то ще е от въздуха. Методът използван в Либия - Западът от въздуха, бунтовниците от земята. Ако Асад използва хим. оръжие срещу бунтовниците, тогава просто ще го смажат от въздуха по метода на Дрезден или нещо подобно. Тогава никоя страна няма да предложи убежище на Асада и семейството му (може би Сев Корея), ще го съдят и обесят - него и неговите близки.
ЗИП, Галатея, котка - време е да напишете реквием за тъпака Асад.
ПС "Петте постоянни членки на Съвета за сигурност на ООН -САЩ, Русия, Китай, Великобритания и Франция - се съгласиха на 30 юни в Женева да бъде установено преходно правителство в Сирия."
Просто даже Путин и Китай са отчаяни от тъпотата на Асад, и се съгласяват да участват в създаването на такова правителство без Асад.
Натисни тук
Асада вече го погребаха даже руснаците.

Ахъм.Истината ви думат и историята го потвърждава, ама некои не слушат.
11 Октомври 2015 10:07
Генералният секретар на ООН Бан Ки Мун отправи критики към действията на Русия в Сирия, предадоха информационните агенции

Това да не е като с четирите ракети, паднали в Иран, щото никъде не видях, пред коя агенция е направено това изказване, нито пък го видях среди изказванията на Бан Ки-мун на официалния сайт?
11 Октомври 2015 10:19
Уилт
11 Октомври 2015 09:11
А нашенските русофоби у форума приветстват ката ден терористите от ИДИЛ.


Ако не те затруднява, цитирай двама-трима от приветстващите, та да разкритикуваме.


Това не се пише за първи път в този форум. Но отговор няма да получиш. Защото просто няма такива, които да подкрепят нито ИДИЛ, нито терора. Но има много, които не подкрепят Асад. И дребната манипулативност веднага се разкряква - ето, щом са против Асад, значи са с ИДИЛ.
11 Октомври 2015 10:23
Колко удобен атентат на ИД, и колко навреме, , за да се включи Турция във войната в Сирия и да грабне своя пай от далаверата.
11 Октомври 2015 10:24
"Ислямска държава" приветства атентата в Анкара

След това гнусно нападение над мирни демонстранти стана ясно, че и във форума има приветстващи, вероятно са симпатизанти на ИДИЛ.
11 Октомври 2015 10:41
Атентатът е дело на турските служби, ИД в момента няма никакъв интерес в миомент когато е атакуван от Русия, да си навлича още един враг, в лицето на Турция.
11 Октомври 2015 10:48
***
11 Октомври 2015 11:13
Бай Хасане,
Иззад цялата политическа реторика, за всеки цивилизован човек тероризмът е престъпление, извършвано срещу невинни хора, които са далеч от сцената на политическия конфликт, и трябва да се борим с него като с престъпление.
УИЛИЯМ X. УЕБСТЪР
директор на Федералното Бюро за Разследване,
15 октомври 1985

11 Октомври 2015 11:26
А нашенските русофоби у форума приветстват ката ден терористите от ИДИЛ.

А нашенските русофили у форума ката ден лъжат безогледно. И тази тъпа, троглодитска лъжа, е само малка част от спуснатите им от Кремъл набор нео-гьобелсови лъжи, предназначени за повтаряне до втръсване. С надеждата да станат истина.
11 Октомври 2015 11:30
Та сега отговори, кой ти е по-големият враг и кого би унищожил първо:
1. Русия
2. ИДИЛ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Трудно е да се определи. Затова най-добре е да се сбият и омаломощят, пък после ще реша на кого да помогна да доунищожи другия. А пък победителят ще е победител благодарение на мен. И ще е толкова изтощен, че пак ще зависи от мен и добрата ми воля. Капиш?


Някой ще си познае ли мнението, докато обяснява, как русофилите лъжели!?
11 Октомври 2015 11:32

А нашенските русофоби у форума приветстват ката ден терористите от ИДИЛ. Да се засрамят най-после и да поискат прошка , ако им е останало поне нещо човешко.

е, ка да не приветстват, я виж какво забележително сходство в ценностната си система имат с ей тва:
Трагедията, която разтърси сърцето на Турция и беше последвана от съпричастните изявления на световните лидери, беше зловещо приветствана от бойците на Ислямска държава късно тази вечер. В турската си страница в Туитър те разпространиха съобщение, в което се молят Аллах да увеличи броя на жертвите от кървавия атентат. „На състоялия се в Анкара митинг близо 40 неверници комунисти са мъртви и повече от 100 са ранени. Поздравления за тези, които са го направили. Благодарение на Аллах избухнаха експлозиите на комунистическия митинг в Анкара и има твърде много убити и ранени. Аллах, увеличи още броя на умрелите! Това ли са борците за мир, благодарете се, че се удавихте в кръв“, гласи съобщението на терористите.
11 Октомври 2015 11:35
Още вчера ви казах, че виновни са както следва: Левите организации, ИД, Ад-то, Оод-то, плакнтонето и т.н.
11 Октомври 2015 11:39

котарак
11 Окт 2015 11:26
А нашенските русофили у форума ката ден лъжат безогледно. И тази тъпа, троглодитска лъжа, е само малка част от спуснатите им от Кремъл набор нео-гьобелсови лъжи

Бихте ли цитирали конкретната - "тази" - "тъпа троглодитска лъжа" под тази конкретна тема. Ако не сте в състояние да я цитирате и да докажете, че е именно тъпа и троглодитска, писанието Ви представлява обида към форумците и груба провокация.
11 Октомври 2015 11:40
П.П. Желателно е и да уточните връзката на писанието си с коментираната тема.
11 Октомври 2015 11:46
Форумните партнери почнаха с пренаписването на биографиите... вече не са поддържали ИДИЛ... само били поддържали умерените сърцеяди. Според котарака и цитатите му, партнерите не са цивилизовани хора - така се е овъртолил с цел да излежда начетен, че пак се простреля сам в крака.

Сеир, от такива като котарака, равния и другите няма да има място да се вредим при следващото посрещане на руснаците. Те пак ще са в първата редица, забравили козяк и ОТ, както Евгени Дайнов, Иво Инджев и Огнян Минчев.

Момчета, момичета поне дано да сте взели 30-те сребърника.
11 Октомври 2015 11:49
България е зависима от Турция за бежанцител Ако не влагаха толкова усилия да ги задържат на тяхна територия, щяха да дойдат на нашата граница.


Натисни тук

За предстоящата среща с Ахмет Давутоглу, който на 14–15 организира конференция, Борисов разказа, че в този случай България е много зависима от Турция. „Това е нещо, за което България е зависима от Турция, ако турският премиер не влага толкова усилия да задържа бежанците на тяхна територия, те ще дойдат на нашата граница. Обещах му да отида за един час”, каза още министър-председателят


Какви ли ще ги надрОби, щом е толко благодарен...
11 Октомври 2015 11:51
Котарачо, няма нужда да врещиш като препил с валериан. Ти си един от най-яростните защитници на терористите. Толкова сте заслепени от омраза и страх , че дори не осъзнавате какво правите. Добре , че както винаги руснаците се заеха да оправят това което американците в тъпотията си натвориха . Щото утре катилите щеха да цъфнат на Капитан Андреево. И ако натовци не бяха унищожили въоръжените сили на България сега нашите Су-та трябваше да бомбят терористите редом с братушките в Сирия.
11 Октомври 2015 11:54
както Евгени Дайнов, Иво Инджев и Огнян Минчев.

интересно, от инициалите им се получи нещо като 'идиом' /устойчиво словосъчетание, чието цялостно значение не е изградено от значенията на съставящите го думи/
11 Октомври 2015 11:56
ето, щом са против Асад, значи са с ИДИЛ

А как е, тогава?
От едната страна е Асад, а от другата - всички онези, които стрелят срещу него.
Тези, стрелящите, какви (кои) са?
По военному има общо название - казва се противник.
Идил противник ли е?
Отговорете си сами.
Ерго, щом си против Асад, значи си с ИДИЛ.
Засега.
Когато бъде ликвидиран този цирей (ИДИЛ), тогава вече идва следващ етап.
Но СЕГА е така. Който не е с нас, той е ПРОТИВ нас!
Нищо по-добро не е измислено, особено при военни действия.
Да се има предвид и кои започнаха военните действия.
11 Октомври 2015 11:59
както Евгени Дайнов, Иво Инджев и Огнян Минчев.


интересно, от инициалите им се получи нещо като 'идиом' /устойчиво словосъчетание, чието цялостно значение не е изградено от значенията на съставящите го думи/
11 Октомври 2015 11:59
Нема да се учудим ако приветстват и руските бомбардировки. Завзели, разправят, нови територии благодарение на тях.
11 Октомври 2015 12:03
Мужик , как е котел на арабски?
11 Октомври 2015 12:03
както Евгени Дайнов, Иво Инджев и Огнян Минчев.

интересно, от инициалите им се получи нещо като 'идиом' /устойчиво словосъчетание, чието цялостно значение не е изградено от значенията на съставящите го думи/


А в този ред: Огнян Минчев, Евгени Дайнов и Иво Инджев - още по-красноречиво обобщава и възклицава.
11 Октомври 2015 12:08
Мужик , как е котел на арабски?

مرجل
11 Октомври 2015 12:11
مرجل


А знаеш ли защо те питат?

11 Октомври 2015 12:16
Единият атентатор-самоубиец е била жена


Ако беше оживяла-минава нелегално границата ни без документи и я записват,че е била медсестра,както тя ще каже....Из-пираме самоличност..!.А и потомственият комунист Б.Борисов,заяви,че няма да се използва насилие срещу жени-нелегални нашественици у нас...Изявлението Му е чиста проба каналджийство.
11 Октомври 2015 12:18

А в този ред: Огнян Минчев, Евгени Дайнов и Иво Инджев - още по-красноречиво обобщава и възклицава.

теа, ка и да се мешат сЕ манджа с грозде
11 Октомври 2015 12:58
Анкара на грани краха. Политическая нестабильность и угроза гражданской войны, - А.Сивов
09:55 11.10.2015
Политическая нестабильность и угроза гражданской войны в Турции ставит под вопрос российский газовый транзит


В Турции неспокойно. Сегодняшние два взрыва в Анкаре на митинге левых и прокурдских организаций, в результате которых погибло, по уточненным данным, 86 человек, лишь симптомы тяжелой болезни, которую переживает эта страна. По всей видимости, в данном случае или исламисты, или крайне правые турецкие националисты фашистского толка.

В последние месяцы происходят вооруженные нападения на полицейские участки в Стамбуле. Было обстреляно и консульство США в Стамбуле. Напомню: Рабочая партия Курдистана никогда не проводит операции за пределами того, что она считает территорией исторического Курдистана. Пару раз как-то глухо сказали про неких марксистах, организовывающих нападения. Зарубежные СМИ в этих случаях были более конкретны: речь идет о крайне левой запрещенной террористической организации "Революционная народно-освободительная партия-фронт" (DHKP-C). Но российским обывателям тогда дали дежурное объяснение ведущих западных СМИ: угроза "Исламского государства" *. В подтверждение выставляют некое видео, где три бородача маргинального вида грозят захватить Стамбул. Страшно, аж жуть!



http://www.centrasia.ru/newsA.php?st=1444546500
11 Октомври 2015 13:03
вишна
11 Октомври 2015 10:24
След това гнусно нападение над мирни демонстранти стана ясно, че и във форума има приветстващи, вероятно са симпатизанти на ИДИЛ.



От както Русия се намеси в Сирия,само чета,чета и ставам все по-отвратена от позицията на местните "демократи"!
Питам се дали САМО следват "опорните точки" или наистина го мислят и са паднали до там,че омразата към Русия ги превръща
в "защитници" на чудовищата от ИД и всякакви там "умерени" главорези!Ако е вярно второто,то това е не само жалко,но и
трагично!
11 Октомври 2015 13:13
А знаеш ли защо те питат?

Жадни за нови познания?
11 Октомври 2015 13:24
Мужик , как е котел на арабски?


مرجل


Не! Катьол.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД