:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 279
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Гриша Ганчев спасил волейболния "Левски"

СНИМКА: SPORTAL.BG
В приятелския мач срещу ЦСКА волейболистите на "Левски Боол" начело с Владимир Николов (вляво) се появиха с фланелки с логото на "Петрол" - компания, управлявана от Гриша Ганчев.
Благодетелят на футболния ЦСКА Гриша Ганчев е спасил от фалит волейболния "Левски". Това съобщи капитанът на националния отбор и президент на ВК "Левски Боол" Владимир Николов. Миналата вечер той се включи в демонстративен двубой между "Левски" и ЦСКА в столичната зала "Христо Ботев", с който бе представен тимът на "сините". Приятелският мач завърши 1:1 гейма, а след него Николов разказа:

"Левски" на практика беше мъртъв. Два дни преди да изтече крайният срок за подаване на документи, ние не дишахме. И тогава наш фен уреди среща с г-н Ганчев. Тя беше доста кратка. Каза ми: "Ти си Владо Николов, ти си "Левски"! Ето ви пари да има къде да играете, ето ви пари да имате за екипи. Знам, че не може да има голям спорт, без в него да се изправят "Левски" срещу ЦСКА. Затова изправи твоя "Левски", за да имаме волейбол, защото май само той ни остана национална гордост". Така на практика бе спасен "Левски" от сигурна смърт."
720
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД