:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 268
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Гуардиола е много доволен след загубата от "Арсенал"

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Френският нападател Оливие Жиру (вторият от ляво на дясно) бележи първия гол за победата на "Арсенал" с 2:0 над "Байерн" в Лондон след неразчетено излизане на вратаря на гостите Мануел Нойер.
Треньорът на "Байерн" Хосеп Гуардиола изненадващо изрази задоволство от представянето на отбора след загубата с 0:2 в гостуването срещу "Арсенал" от гр. F на Шампионската лига.

"Аз съм много, много горд от начина, по който играхме. Контролирахме мача и постоянно създавахме положения за гол. Играхме с голям характер. Гордея се с поведението на футболистите си. Най-често печелиш тези мачове, но се случва и да загубиш", коментира Гуардиола, като отказа да хвърля вината върху вратаря Мануел Нойер за головете. Мениджърът на "Арсенал" Арсен Венгер пък анализира мача така: "Имахме нужда единствено от победа. Постигнахме я с интензивна и дисциплинирана игра. Съперникът отпадна физически след почивката".

В двубой от гр. G пък "Порто" спечели с 2:0 срещу "Макаби" (Тел Авив) и излъчи двама рекордьори. Вратарят Икер Касияс записа своя 51-ви мач без гол в Лигата, като задмина Едвин ван дер Саар (50). Халфът на "Порто" Рубен Невеш пък стана най-младият капитан на отбор, участвал в груповата фаза на турнира - 18 г. и 221 дни. Досега постижението бе за Рафаел ван дер Ваарт с "Аякс" през 2003 г., когато бе на 20 г. и 217 дни.

Атрактивното равенство 4:4 между "Байер" и "Рома" в Леверкузен също излъчи свой рекордьор. Нападателят на домакините Хавиер Ернандес вкара две попадения и стана първият мексиканец с 11 гола в Шампионската лига.

А в гр. H "Зенит" надделя с 3:1 над гостуващия "Олимпик" (Лион) и вече се нуждае само от 2 точки в оставащите 3 мача, за да си осигури място на 1/8-финалите.

628
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД