:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 329
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Румънец отново е спряган за треньор на "Лудогорец"

Българският шампион може да се размине с една от трансферните си цели
Само преди дни от "Лудогорец" обявиха пълната си подкрепа за старши треньора Едуард Ераносян, но в Румъния твърдят друго. Местният вестник "Спорт" отново пише, че от Нова година начело на българския шампион ще застане наставникът на "Астра" (Гюргево) Мариуш Шумудика. Подобни информации се появиха и преди седмица, като според тях клаузата за освобождаване на специалиста е 200 000 евро.

Според информациите обаче тежката финансова криза в клуба ще намали тази сума, а дори може и да я премахне, тъй като Шумудика и футболистите имат да получават заплати от ръководството. И ако те не бъдат изплатени, те ще могат да разтрогнат договорите си с "Астра". Този на Шумудика е за още 3 сезона. В България обаче той ще получава повече от сегашните 120 000 евро годишно, които взима в Гюргево.

За "Лудогорец" е спряган и звездата на "Астра" Константин Бъдеску, който е капитан на тима. Пред медиите в родината си халфът обяви, че той и съотборниците му вече започват да разглеждат оферти от други отбори, тъй като са притеснени от тежката ситуация в клуба.

"Няма как да не мислим за бъдещето си, тъй като без пари не може да се играе", категоричен е Бъдеску, който почти сигурно ще приеме предложението на българския шампион. Такова е отправено и към нападателя на "Астра" Денис Албиец, но към него сериозен интерес има от страна на "Стяуа". Грандът от Букурещ е искал футболиста още през лятната пауза, но тогава от клуба от Гюргево са поставили висока цена и трансферът се е провалил. Сега обаче положението е много сериозно и в Гюргево са готови да приемат и по-слабо финансово предложение.
794
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД