:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Томов: Лицензът не беше платен умишлено

СНИМКА: БГНЕС
Александър Томов се е запътил към заседанието на Софийския апелативен съд, който в 30-дневен срок трябва да се произнесе по делото за източване на "Кремиковци" и ЦСКА, по което бившият шеф на клуба е обвиняем.
Бившият главен акционер и председател на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов отправи поредна доза обвинения към тези, които го наследиха начело на клуба.

"В ЦСКА умишлено не бе платен лицензът, с което отборът е пратен във В група. Целта е следната - закриване на старото дружество и откриване на новото. Крещях и виках във "Фейсбук", че това не може да стане. 6 месеца по-късно това вече стана факт и е ясно на всички", каза Томов на излизане от заседание на Софийския апелативен съд по делото срещу него и още трима обвиняеми за източването "Кремиковци" и ЦСКА. На първа инстанцията четиримата бяха оправдани.

Томов вчера пак подчерта, че делото е политическа поръчка и че е невинен. "За свършеното в ЦСКА не чувствам вина, а гордост", допълни той.
5
843
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
21 Октомври 2015 19:37
За това Лупи е прав!
21 Октомври 2015 21:30
"За свършеното в ЦСКА не чувствам вина, а гордост"

Тъй ами. С тези мильони дето ги натрупа за отрицателно време е нормално доц.Томов да бъде особено горд...
22 Октомври 2015 06:40
Ами горд ще е,що да не е...Ама матряла лош.Докара-Томов-крупен индийски инвеститор-милиардер,угодия няма...Докара крупен английски инвеститор-милионер,пак угодия няма...Башка собствените милиони,дето ги инвестира човечеца.И накрая кво ?! Все го гонят с камъни,дървета,бутилки и кой каквото захване...Е,като ще е така-ай сиктир и трошете си чутурите.Томов,невинен си!
22 Октомври 2015 08:12
"Българският футболен съюз се движи преди всичко от собствения си устав. По отношение на аматьорския футбол няма забрана да се случи това, тази молба на ЦСКА, и изцяло решението в тази посока е в ръцете на Изпълкома. Това беше моята теза, още повече, че такъв тип правни обединения са се случвали до този момент в българския футбол”. Днес един-единствен фен на ЦСКА застана на протест пред сградата на БФС и бе охраняван от осем патрулни коли на полицията.

Този е захлебил от микренското жуже!
22 Октомври 2015 12:42
Не е доцент, а професор в СУ. Доцент там е Лъчо Мозъка, така че да си имаме уважението, като става дума за звания!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД