:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 245
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА е безгрешен вече в 12-и мач

Треньорът Янев е недоволен от бавната игра след победата с 3:0 над "Германея"
СНИМКА: БГНЕС
Завърналият се в игра за ЦСКА след травма Момчил Цветанов (вляво) открива резултата срещу "Германея" по време на вчерашния мач на ст. "Българска армия". На заден план личат плакатите с протестни надписи срещу БФС, с които "червените" фенове опасаха трибуните.
ЦСКА продължава безгрешния си ход в Югозападна В група, след като вчера постигна 12-а победа - 3:0 над гостуващия "Германея" (Сапарева баня) в мач от 12-ия кръг. Тимът на Христо Янев води убедително в класирането с пълен актив от 36 точки и с впечатляваща голова разлика 54:1.

Два гола за успеха вкара Момчил Цветанов, който вчера изигра първия си официален мач за ЦСКА. Той дойде в отбора през юли, но в началото на август получи травма в контролата с "Ашдод", претърпя артроскопия на лявото коляно и досега се възстановяваше. Бившият футболист на "Литекс" и "Ботев" (Пд) откри резултата още във 2-рата мин., когато от воле засече центриране на Павел Головодов. В 18-ата мин. Цветанов удвои с премерен шут от 10-ина метра. Той можеше да оформи и хеттрик в 22-рата мин., когато се озова на празна врата, но подходи несериозно и шутира с левия крак в аут.

Последваха още пропуски - на Петър Витанов, Самир Аясс и резервата Владислав Узунов, но като цяло "червените" не се напрягаха особено. Третият гол все пак влезе, макар и в 90-ата мин., като негов автор бе Костадин Хазуров.

След двубоя Христо Янев изрази открито недоволството си от играта на тима си въпреки категоричния успех. "Футболът бе по-бавен и монотонен и затова положенията бяха по-малко. Това се дължи на нещо, което футболистите си мислят и въобразяват, но няма да се случи - че могат да продължат да играят така и в следващите мачове. Хората на трибуните са дошли да видят динамична игра и е нормално да са недоволни. Отделно съперникът се беше групирал добре отзад", заяви Янев. Той даде почивка за този мач на опитните Александър Бранеков, Борис Галчев и Преслав Йорданов, за да ги запази за предстоящото важно гостуване срещу "Спартак" (Пл) на 27 октомври от 1/8-финалите за Купата на България.
5
891
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
21 Октомври 2015 19:39
Така е , като скъпо платени професионалисти играят, срещу аматьори!
21 Октомври 2015 21:47
Кво стана с мача с "Бистришките тикви"? Ще се играе ли? Ще има ли служебна победа/загуба? Наказания, нещо ...?
21 Октомври 2015 21:51
ГЪЧЕ,
Нещо завист ли усещам?
22 Октомври 2015 14:02
Страшен отбор. Заради тях спрях да се интересувам от шампионската лига. Страшен.
22 Октомври 2015 15:40
Е то биваше и да допускат грешки срещу подобни противници.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД