:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 295
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хороскоп за четвъртък

Овен

Много вероятно е през днешния ден да направите капитал или да извлечете печалба от чужди грешки, но при положение че действате спокойно. Някакво предложение, което ще получите след обяд, ще ви накара да се замислите върху своята бъдеща дейност. След това ще дойдат добри пари. Време е да мислите за реална и щастлива промяна в деловата дейност. Напоследък сте увлечени в работа и близките ви се чувстват пренебрегнати.



Телец

Избягвайте да се обвързвате с конкретни обещания. Атмосферата е напрегната, а липсата на време ви прави нервни. Логично е това състояние да не ви дава възможност да мислите правилно. При родените през април звездите вещаят финансов удар и пари. Следобедът ще е малко по-спокоен. Някои, които работят самостоятелно, ще получат предложение за допълнителна работа. При необвързаните се очертава добра перспектива в любовните отношения.



Близнаци

Отнасяйте се сериозно към нещата около вас, желанията и правилата, спуснати от работодателя ви. Не пренебрегвайте детайлите в процеса на осъществяване на проектите си, тъй като от подобен род действия можете да загубите повече, отколкото да спечелите, не се колебайте да се откажете от предложения в професионалната сфера, ако подозирате, че те крият рискове за вас в материален план. Възможно е част от вас да страдат от хронични болежки.



Рак

Борете се за личната си свобода и не разчитайте на околните. Винаги гледайте напред, отдайте се на изобретенията и фантазията си, а и проявата на повече импулсивност в действията и постъпките няма да ви навреди. Разбира се, че ще имате победи и загуби, но този факт няма да развали настроението ви, защото печалбите ще са повече от загубите. Очертава се да прекарате вечерта весело и щастливо, леко и безгрижно в забавления с приятели.



Лъв

Налага се да се борите с ограниченията или други проблеми. Дори да ви липсват връзки и контакти, дори някой с нещо да ви пречи, към края на деня ще дойде моментът да се покажете и реализирате. Именно този ден може да се окаже разделът между нещо старо и новото, на което вече сте подвластни. Ще имате много положителна енергия, но наред с това и несигурност и нервност. Помнете, че ако се втурнете да гоните шанса, той ще бяга още по-далеч от вас.



Дева

Време е да преразгледате закостенели критерии и да уравновесите различните мнения. Затова ще е необходимо да скъсате с прикритостта си. Имате нужда да споделяте с добронамерени и мъдри приятели. Неблагоразумно е да се оставяте да ви водят вашите импулси. Размисляйте добре, преди да вземате решения. Изпитвате желание да се разпрострете в нови хоризонти - ако е търговия, проявете предвидливост и бъдете внимателни.



Везни

Това е ден, през който бихте могли да постигнете стабилна основа на бъдещото си израстване. На повечето от знака им трябва съвсем малко, за да разгърнат силите си. Няма място за случайности и достигнатият успех ще се окаже закономерен. Възнаграждението за положените усилия ще ви задоволи независимо дали става дума за материална облага или друго начинание. Разсеяността и непоследователността могат да ви изиграят лоша шега.



Скорпион

Животът ви е спокоен само тогава, когато умишлено избягвате неприятните ситуации и проблеми. През днешния четвъртък ще се случи точно това и той ще носи на мнозина неочакван и внезапен разцвет. Естествено е, че следва да сте активни в обществения живот и контактите. Това ще бъде резултатът от внезапно нарасналото ви собствено самочувствие и вяра в силите. Всичко, свързано с творческите идеи и хрумвания, ще получи развитие.



Стрелец

Стабилността ви нараства пропорционално на финансовите ви приходи. Не бъдете хаотични в харченето им, имате възможност да подредите нещата и при определена цел и програма да постигнете това, което сте си наумили. Именно поради небрежност мнозина са склонни да пропуснат шансовете си. Онези, които водят активен светски живот, ще могат да блеснат вечерта. Ще разширите кръга на приятелствата си и ще имате успех в романтичните срещи.



Козирог

Бъдете търпеливи, владейте се и се опитвайте да контролирате нещата около вас. Печалбите няма да са големи, но се опитвайте да пазите завоюваното. Възможни са служебни недоразумения, любовни или интимни проблеми поради факта, че няма да съумявате да изразите истинските си чувства. Няма да ви спохождат точните думи в определения момент. Измъкнете се от това състояние чрез творчество, посещавайте концерти или изложби.



Водолей

Потискайте гневливостта си и не се втурвайте в ненужни съперничества. По-добре се отдайте на склонността си към равносметка и размисъл върху някои проблеми на човешкото съществуване. Ще преживеете приятни мигове сред приятели, а тяхната компания ще ви покаже идеи за парични печалби. Тази положителна тенденция ще ви помогне да уталожите духовете у дома и да успокоите партньора. Проявеното към вас внимание ще ви трогне.



Риби

Парите, които така дълго очаквахте, ще започнат да идват към вас и вие ще бъдете сигурни, че ще ги оползотворите добре. Не се нагърбвайте с нови задачи, особено ако те "крадат" от времето, което сте решили или пък можете да посветите на любовта и на своя партньор. През следобеда и вечерта ще се стремите към много пространство и свобода. Безграничната енергия и стремителността ще ви ги дадат. Това ще ви освободи от грижите.



2951
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД