:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 315
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Спринтьорката

Ивет Лалова-Колио изрази разочарованието си от разразилия се грандиозен допинг скандал в руската атлетика. "Не мога да имам коментар по темата. Съжалявам само, че се излива нещо толкова грозно върху нашия спорт. Ако това е истина, както е очевидно вече, е много лошо. Поставя под съмнение всичко", сподели 7-ата на 200 м от световното първенство в Пекин '15.



Националът

по волейбол Цветан Соколов, който се възстановява от тежка операция на дясното рамо, продължава да публикува снимки в социалните мрежи от първите си по-интензивни занимания. Под вчерашния кадър от фитнес залата на турския му клуб "Халкбанк" (Анкара) диагоналът написа: "За да се върна по-силен, трябва да тренирам по-здраво!". Очаква се Соколов да е готов за игра до олимпийската квалификация в Берлин (Гер, 5-10 януари).



5-а загуба

поред допусна Даниел Иванов-Аоияма на турнира по сумо във Фукуока (Яп). В 5-ия ден българският 2-ри маегашира бе тръшнат на пода от йокозуна Хакухо (5-0). В 6-ия ден днес Аоияма (0-5) ще се бори с озеки Гоейдо (4-1).



Две българки

достигнаха 1/2-финалите в кат. до 51 кг на първия международен женски турнир "Балкан" в София. Световната шампионка в по-горната категория (54 кг) Станимира Петрова би Пеамвилай Лаопеам (Тайл) с 3-0 гласа и ще спори за място във финала с Тери Гордини (Ит). Стойка Петрова пък ще се бие с Давиде Марзия (Ит).
561
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД