:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 348
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Холандският

нападател Дани Шхриърс, който в момента кара проби в "Черно море", си тръгва в понеделник, независимо дали се хареса на треньора Никола Спасов. Това разкри самият наставник на варненци, който смята да даде шанс на холандеца в контролата с "Виторул" в събота в Балчик. Ако бъде харесан, Шхриърс може да бъде привлечен едва след Нова година. Той е свободен агент и ще излезе без пари на "Черно море".



Испанският

"Малага" и футболната академия "Царско село" ще подпишат договор за сътрудничество. Собственикът на академията Стойне Манолов и представителите на клуба от Примера дивисион вече са се срещнали в София, като испанците са останали много доволни от условията в комплекса. Тепърва предстои да бъдат уточнени подробностите около контракта.



"Байерн"

предлага нов договор на нападателя си Томас Мюлер. Той е до 2020 г., като заплатата на играча ще бъде по 15 млн. евро. Сегашният контракт на германския национал изтича година по-рано, но заплатата му сега е 8.5 млн. евро на сезон. Баварците искат да са сигурни, че Мюлер ще остане в тима въпреки сериозния интерес от страна на "Манчестър Юн".



Собственикът

на "Челси" Роман Абрамович ще направи всичко възможно, за да привлече звездата на "Реал" (М) Кристиано Роналдо. Според руския милиардер именно испанецът е футболистът, който може да помогне на отбора да излезе по-бързо от кризата. Абрамович е съгласен да плати 190 млн. евро за нападателя. Сред набелязаните от "Челси" играчи са още Пол Погба, Гонсало Игуаин, Марко Ройс и Маркиньос. От клуба пък ще си тръгнат Радамел Фалкао, Бранислав Иванович и Оскар. Звездата Еден Азар също може да бъде продаден.



"Арсенал"

ще се опита да привлече крилото на "Реал" (М) Хесус Родригес. Мениджърът на "артилеристите" Арсен Венгер е готов да плани 21 млн. евро за 22-годишния футболист, който от началото на сезона има 7 мача и 2 гола за испанците.
529
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД