:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 290
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Атанас Курдов

е на път да си намери нов отбор, само ден след като се раздели с "Левски". Нападателят е пред завръщане в "Славия", където игра през сезон 2013/2014. Тогава президентът на "белите" Венцислав Стефанов го продаде на "Астана" (Каз), откъдето Курдов бе изгонен за проблеми с дисциплината.



Новият

треньор на "Ботев" (Пд) - Николай Костов, определи още един от помощниците си. Това е Бойко Каменов, който е юноша на "Черно море". Като треньор той е работил на Малдивите, където преди това се е подвизавал и като футболист. Другият асистент на Костов е бившият защитник на ЦСКА, "Славия" и "Ботев" (Пд) Енгибар Енгибаров.



Служебна

победа бе присъдена на основния конкурент на ЦСКА в Югозападната В група - "Витоша" (Бистрица), за двубоя с "Ботев" (Ихтиман) от 14-ия кръг на първенството. Мачът завърши 1:0 за "Ботев", но се оказа, че тимът от Ихтиман е използвал футболист, който не е бил вписан в официалния протокол за мача. Зоналният съвет на БФС наказа и "Витоша" с лишаване от домакинство за 1 мач и глоба от 1250 лв., тъй като фенове на тима набиха вратаря на "Ботев" след края на мача.
494
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД