:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 269
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Писмо от “България” 1

Асасините

Димитри Иванов
Асасините, наричащи себе си ал-дауа ал-джадида (на арабски "новата доктрина"), са мюсюлмани исмаилити от направлението низари. От 8 до 14 век всеки от тях бил готов да убива със съзнанието, че е войн на Аллах и ще отиде в мюсюлманския рай, където го чака студен шербет и 74 непотящи се девици. Ако него го убият - също в мюсюлманския рай със същите екстри all included.. Win-win situation.

Във френския пансион на йезуитите в Пловдив le prefet de discipline беше пер Клодиус. Голям добряк, бивш капрал от френския Чуждестранен легион. Станал легионер, за да не го съдят, въпреки че не съдели много строго за crime de passion; той бил тръгнал на лов за зайци, другите ловци го обидили, той се върнал вкъщи, заварил жена си с любовника й в собственото си легло и ги застрелял. След 15 години в легиона всички престъпници от всички националности, раси и религии получавали френско гражданство и пенсия. Клодиус си имал гражданство, дарил пенсията на йезуитския орден, запопил се, станал падре prefet de discipline, понеже всеки каквото знае. Той знаеше марша на легионерите Vive la mort, vive la guerre, vive le sacre mercenaire ("Да живее смъртта, да живее войната, да живее проклетият наемник").

С йезуитските падрета се хранехме в общ refectoire, на попската маса имаше гарафа червено вино и макар че за нас нямаше вино, ние научихме от пер Клодиус наздравицата на легионерите Ramassez les cadavres! ("Приберете труповете").

На турчетата им викахме манафите, понеже те налитаха сексуално на другите момчета; Клодиус заповяда те да са на отделна маса, на която имаше пилаф и овнешко вместо свинско и отделна спалня без врата, за да бъдат непрекъснато наблюдавани. Бившият легионер беше за сегрегацията, не за интеграцията. Наказваше по интересен начин: пръсваше на пода шепа царевица, ти на колене с разперени ръце, щом от умора ръцете понечат да клюмнат, пръчка по ръцете, а царевичните зърна ти убиват на коленете и в тази поза изтърпяваш десетина минути. Хвалеше който изтърпи без ни един удар с пръчката. Той нямаше понятие от жестокост спрямо децата, нито от етика и морал, но ни учеше, когато по-силното момче повали по-слабото, да бием силното, а не заедно с него да ритаме поваленото, както правят днешните ученици. Като Бай Ганьо, който все си прави сметката: Я аз да помагам на силния, че да кяря. Но на бай ви Ганя няколко пъти през XX век му излязоха криви тези сметки; през XXI пак - залагайки на "евроатлантическите ценности". Като чуя "евроатлантически ценности" знам, че чувам глупак. Като чуя "международна общност" - също. Тя къде е, какво е, някой може ли да ми даде телефона й?

В Северна Африка капралът легионер бил в охраната на началника си при срещата му с началника на асасините, който казал: "Моите воини са воини на Аллах и струват повече от твоите. Гледай". Заповядал на трима асасини да скочат от скалата, на която бил фортът на легионерите, те се хвърлили в пропастта, крещейки "Аллах ахбар", и тогава началникът на Клодиус изкомандвал: Feu! ("Огън по асасините!")

Понеже българските журналисти са прости, те наричат кметовете градоначалници, шахидите - камикадзета. Това са съвсем различни работи. Понеже в Брюксел са тъпи и алчни бюрократи, те си мислят, че ще оправят работите с международни срещи и конференции. Понеже световните медии простеят, те занимават тъпата световна аудитория и тв визиатория с такива работи, а пък те важните работи са скрити под медийната повърхност и brain-washing. Интересите са преплетени като свински черва. След като "Ал Кайда" бамна кулите близнаци в Ню Йорк, Буш не бамна саудитската родина на "Ал Кайда", а другаде. В Афганистан, където българи станаха теляци на US, US увеличиха 11 пъти производството на дрога, което талибаните бяха забранили. После трафикът на хора към Европа също стана печеливш бизнес. No hard feelings just business.

Названието "асасин" е измислено от кръстоносците, но произхожда от арабската дума "хашишин" (хората, пушещи хашиш), и затова са толкова жертвоготовни. Пък в интерес на бизнеса англичаните произвеждали в Индия опиум и водили две "опиумни войни", за да разпространят опиума в Китай. Това са западните ценности. Те не са ни присъщи, понеже България не е имала колонии за разлика от Англия, Франция, Германия, Белгия, Холандия. Завоевателите имали армии - затворени мъжки военни корпуси, където войниците, все едно спартанци или еничари, англичани или други, по необходимост ставали педерас'и. Но и сегашната педерас'ка мода е вносна, неприсъща на българския произход. Лошото е, че българските политици са дупедавци, а българските политички - демократични к.рви.

Неотдавна показах паметника на легендарния бургазлия Петьо Пандира. Допълвам с още една история за него. Седял той в едно "капанче", но не в Бургас, а "на 20 километра от Бургас, Поморие се казваше градчето". Пиел си питието с неговата дама, която вие си представяте каква дама е била, щом е била дамата на Петьо Пандира. В теснотията на "капанчето" един моряк, провирайки се между масите, бутнал без да иска стола на "дамата". Петьо Пандира изръмжал: - Извини се на дамата! - Ама Петьо, той без да иска", опитала се да предотврати боя "дамата". - Трай, ма к.рво, не се меси в мъжки разговор - Ти ще се извиниш ли на дамата?, надигнал се от масата Петьо.

Това подсказва ли ви нещо? "Батаклан" напомня ли ви за "Беслан"? Знаете ли, че халифатът се провъзгласи за ислямска държава, понеже продава на Запада нефт за $1 млрд. годишно? Знаете ли, че ако това спре, цените на нефта ще скочат, заедно с тях и на газа и това ще е добре за Русия и затова не трябва да стане? Знаете ли кой движи тези работи? Ако знаете, излишно е да ви обяснявам. Ако не знаете, няма и да ги разберете, що да ви ги обяснявам. Бъдете рахат.

Рамбо или Джеймс Бонд ще отидат и ще оправят нещата. На - един дрон вече утрепа оня лошия, как се казваше ... В същото време европейците от ЕС се въртят като мухи без глави. Това е добре за България, защото каквото досега направиха, беше лошо за България. Българските дупедавци докараха хубавата ни България до просешка тояга, продавайки я за жълтите стотинки, които преджобиха. Господ да ни е на помощ, казвам. А легионерът Клодиус казваше, че фанатичната вяра води към смърт. Вярата в Бог, в демократичните "ценности", във Федерал ризърв - все едно, казвам ви аз.



DI copyright
 Eмблемата на Чуждестранния легион с девиза "Върви или пукни"
 "Дяволът се смее с нас"
 Легионери на тренировка
222
69084
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
222
 Видими 
17 Ноември 2015 19:29

В Грузия ми разказаха. Седи на маса грузинец с девойка. приближава друг грузинец и почва:
- Уважаемий таварищ, друг, позвол мне патанцеват с ету замечателную девушку, с ету красавицу... /да се чуе акцентът/
Оня се помотал:
- Нууу... Не знаю, уважаемий, может ей не танцуетса...
Момата се обадила:
- Ничего, я хочу танцеват...
И двамата изревали:
- Молчат, стерва, когда мужчини разгаваривают!!!
-------------------------
Сайтът на Генек
17 Ноември 2015 19:40
Майсторе,целувам Ви ръка!
17 Ноември 2015 19:40
Що така и анекдота, и вица си спомням в същия порядък от съвсем неотдавнашно време?

17 Ноември 2015 19:41
Понеже българските журналисти са прости, те наричат кметовете градоначалници

Е най-сетне им го каза в прав текст! Аман от туй градоначалник!!! Градоначалник е военен комендат от едно време.
17 Ноември 2015 19:42
Генек-Вася Шмаровоз!
17 Ноември 2015 19:43
Димитри, тоя път
17 Ноември 2015 19:44
*
17 Ноември 2015 19:44
Тези съм ги чувал като хашишини .
ДИ
17 Ноември 2015 19:47
https://media.cackle.me/4cd991e5ccd4c4d7b436223ae0630865.jpg
17 Ноември 2015 20:00
Знаете ли, че ако това спре, цените на нефта ще скочат, заедно с тях и на газа и това ще е добре за Русия и затова не трябва да стане?

За назе българете е добре цените на горивата да падат. Па за Матушката пет паре не давам. И причината за това са новите технологии дето мощно навлизат за ужас на прогресивните сили. А бомбите на Батюшката нема как да обърнат тренда. Те така стоят нещата...
17 Ноември 2015 20:10
И причината за това са новите технологии дето мощно навлизат за ужас на прогресивните сили.
Това BP , SHEL и т.н ли са ?
17 Ноември 2015 20:16
щурчо
17 Ноември 2015 20:00


Мощно мощно - 20 години поне.. за толкова време я камилата я камиларя
17 Ноември 2015 20:23
"новата доктрина"

Всъщност асасините нито са камикадзета, нито са с арабски произход, а по-скоро с персийски и разбира се, са шиити. Като такива са правили два-три несполучливи опити за атентати даже срещу Саладин и са платили с живота си. Ако требе да се правят японски аналогии, може да бъдат сравнявани с нинджите...
17 Ноември 2015 20:34
Като чуя "международна общност" - също. Тя къде е, какво е, някой може ли да ми даде телефона й?

Мога.
Кварталния участък - преди 1989 г. Дежурният или кварталният знаят номера. После нагоре по стълбата. До ДС.
17 Ноември 2015 20:35

Noun: assassin
1. A murderer (especially one who kills a prominent political figure) who kills by a surprise attack and often is hired to do the deed
2. A member of a secret order of Muslims (founded in the 12th century) who terrorized and killed Christian Crusaders
17 Ноември 2015 20:35
Класа!
17 Ноември 2015 20:42
После нагоре по стълбата. До ДС.
Търсите старшина Кончита Вурст , носи се права краставица или щастлива кокошка .
17 Ноември 2015 20:43

Да си жив и здрав, Димитри! Добре е, че те има.
17 Ноември 2015 20:45
Това са западните ценности.

Следващият път може да ни кажеш кои за източните ценности, примерно?!
17 Ноември 2015 20:49

zzz07
17 Ное 2015 20:45
Мнения: 2,056
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Това са западните ценности.

Следващият път може да ни кажеш кои за източните ценности, примерно?!


А вълшебната думичка?
Кой си ти че да казваш на ДИ какво ще ни каже следващия път?

И да ти прошепна нещо тайно: каквото и да ни каже, ти ще го прочетеш.

Г-н Иванов, благодаря
17 Ноември 2015 20:50
Ми ценностите на асасините. Они са източни...
17 Ноември 2015 20:50
Следващият път може да ни кажеш кои за източните ценности, примерно?!
А конкретно къде по-специално че той Изтока е голям ? И за да не се чувстваш тъпо , ще ти напомня че там на Изток има различни религии , коeто леко променя ценностите , ако може да вденеш де .
17 Ноември 2015 20:53
Бат Джимо : "В същото време европейците от ЕС се въртят като мухи без глави. Това е добре за България, защото каквото досега направиха, беше лошо за България. Българските дупедавци докараха хубавата ни България до просешка тояга, продавайки я за жълтите стотинки, които преджобиха."
Бат Джимо, как си ги подкарал - като нищо ще те обявят за хибридник. Руски.
17 Ноември 2015 20:56
Що така и анекдота, и вица си спомням в същия порядък от съвсем неотдавнашно време?

Не му намирай маана на бачу им Джиму,Дорче ... кой ли знае ний какви ще бъдем на неговите /ако изобще стигнем до там,де/ годинки ?
Той си измисля истории на килограм и разтега глупости на километър,ама барем го прави изкусно и майсторски.
Толкоз майсторски,че на сума ти народ му увисва чейнето и зъркелите изфъркват от възхищение.
Изчекай да видиш колко много бурни ръкоплескания ке има под днешните умнотии на Джимо.
Изчекай само.

17 Ноември 2015 21:00
Кой си ти

Ами достатъчен съм, за да се нахвърляте безрезервно всеки път.
17 Ноември 2015 21:02
днешната писаница не струва. за асасините - има доста инфо. вкл това дето го разказва пера от фр легион го има разказано още от кръстоносците. бих казал urban legends. а коментарите за евроценностите - за съжаление хората на склоне лет имат склонност да идеализират младостта си.
17 Ноември 2015 21:04
От тези ценности на асасините, Щурчо, има едни още по-страшни. Пряко оня херой по-горе, дето ме прати да уча Изтока и ценностите му.
17 Ноември 2015 21:06
Няма какво да чакаш, Дорис, ей ме:

, г.н Иванов.

Ченето си затворих, че иначе не мога да пиша.
17 Ноември 2015 21:07
17 Ноември 2015 21:07
Знаете ли, че халифатът се провъзгласи за ислямска държава, понеже продава на Запада нефт за $1 млрд. годишно? Знаете ли, че ако това спре, цените на нефта ще скочат, заедно с тях и на газа и това ще е добре за Русия и затова не трябва да стане?

Годишно в света се продава нефт за трилиони долари. 1 млрд изобщо няма да се усети.
17 Ноември 2015 21:07
Иначе какви са източните ценности не мога да изброя подробно, но пък знам паролата: "Сезам, отвори се!"
17 Ноември 2015 21:10
*** "Батаклан" напомня ли ви за "Беслан"? Знаете ли, че халифатът се провъзгласи за ислямска държава, понеже продава на Запада нефт за $1 млрд. годишно? Знаете ли, че ако това спре, цените на нефта ще скочат, заедно с тях и на газа и това ще е добре за Русия и затова не трябва да стане? Знаете ли кой движи тези работи? Ако знаете, излишно е да ви обяснявам. Ако не знаете, няма и да ги разберете, що да ви ги обяснявам. Бъдете рахат. ***
Жив и здрав да си, Майсторе!
17 Ноември 2015 21:12
Ще дам пример при ханчетата и тези около тях попили от тяхната култура , основата е уважение към предците .
17 Ноември 2015 21:12
"Това подсказва ли ви нещо? "Батаклан" напомня ли ви за "Беслан"?"

***
Aз преди 2-3 дни писах за Дубровка, Батаклан, руския самолет и русофобското лицемерие. Обаче, русофобията си има обяснение - Тия дето месец бълваха злорадство и гнусотии срещу всичко руско, сега палят свещи и станаха парижани. Пък как да им оспориш че КГБ и жужето са виновни?!
17 Ноември 2015 21:15
"Годишно в света се продава нефт за трилиони долари. 1 млрд изобщо няма да се усети."

***
Едни хабер си нямат, а други се правят че не са чували за петродолара. И си пишат ли, пишат за... петрола.
17 Ноември 2015 21:31
Правилно думаш, Хасан бей: Ето и моите бурни ръкопляскания. Благодаря Ви, г-н Иванов.
17 Ноември 2015 21:32
Сър Джон,
Не се мъчи да им обясняваш.
Тяхната истина е винаги единствена.
И за нея главите си дават.
Асасини.
От северо-изтока.
17 Ноември 2015 21:38
Това ли искате да ми кажете?:

Константин Бальмонт
Тише, тише

Тише, тише совлекайте с древних идолов одежды,
Слишком долго вы молились, не забудьте прошлый свет.
У развенчанных великих как и прежде горды вежды,
И слагатель вещих песен был поэт и есть поэт.

Победитель благородный с побежденным будет ровен,
С ним заносчив только низкий, с ним жесток один дикарь.
Будь в раскате бранных кликов ясновзорен, хладнокровен,
И тогда тебе сказку я, что в тебе мудрец — и царь.

Дети Солнца, не забудьте голос меркнувшего брата,
Я люблю в вас ваше утро, вашу смелость и мечты,
Но и к вам придет мгновенье охлажденья и заката, —
В первый миг и в миг последний будьте, будьте, как цветы.

Расцветайте, отцветайте, многоцветно, полновластно,
Раскрывайте все богатство ваших скрытых юных сил,
Но в расцвете не забудьте, что и смерть, как жизнь, прекрасна,
И что царственно величье холодеющих могил.

?? Аз имах пред вид вица. ДИ предупреждава, че вече е разказвал анекдота, а Генек за вица - не.

А стихотворението е велико. Добре, че си го спомних.
17 Ноември 2015 21:42
Любим приом на терористите е да заложат две бомби, та когато след като гръмне първата и се съберат хора да помагат на пострадалите, да се взриви втората. Това ми напомни, че подобно нещо съм срещал и за американските бомбардировки над София. За сведение на Джимо и за просвещение на неверниците за хвърляните детски играчки-бомби, специално потърсих и намерих*:
"Може ли да се забрави страшното нощно нападение на 16 март с.г. [1944] в София? Може ли да се заличи от съзнанието преживяното тогава от ливналите се потоци из улиците хора, едни да поемат въздух, а други - да изпълнят човешкия си дълг в спасителните работи, когато се чуха нови взривове и за няколко минути човешките маси се превърнаха в смляно месо? Американските самолети бяха предизвикали фалшив отбой с парашутни сирени".
-------------------------------------
*Здравко Митовски, "Поколение в две епохи", стр.311
17 Ноември 2015 21:56
Няма смисъл, но и кротко казано, това е Джимо - вносни, че и ниедни ...
17 Ноември 2015 21:58
Казва се хашхаши...

Казват, че човек вижда хората такива, какъвто е той самият... лъжецът мисли, че всички лъжат; гладният, че всички са гладни, манафът, че... и т.н.
17 Ноември 2015 22:02
Трябва да е адски разочароващо да си ислямски терорист, а обществото, което тероризираш, да не гледа сериозно на твоите възгледи и мотиви, колкото ясно и често да ги заявяваш. Дори по-лошо, регресивната левица в своя безкраен капацитет за мазохизъм и самоомраза, се опитва да поеме вината върху себе си, като лиши терористите дори от задоволството на заявената отговорност.
Звучи като лош скеч на „Монти Пайтън“:
– Ние го направихме, защото нашите Свещени писания ни призовават да го направим.
– Не, не сте вие.
– Как, какво? Ние го…
– Не, това няма нищо общо с религията. Вие, момчета, просто използвате религията като фасада на социални и геополитически причини.
– КАКВО!? Вие изобщо чели ли сте нашите официални изявления? Ние цитираме изричните оправдателни текстове от Корана. Това е джихад, свещена война срещу езичниците, богохулниците и неверниците.
– Не. Това определено няма нищо общо с исляма. Вие не сте истински мюсюлмани и клеветите една велика религия, като говорите така.
– Ъ!? Кои сте вие да ни казвате, че не сме истински мюсюлмани!? Ислямът е буквално същността на всичко, което правим, и ние прилагаме най-вярното, най-буквално и честно тълкувание на неговите основополагащи текстове. Това е смисълът на живота ни.
– Нищо подобно. Ние ви създадохме. Ние внедрихме социална и икономическа система, която ви отчужди и лиши от граждански права – ето защо правите това. Извинете ни.
– Какво? Защо ни се извинявате? Ние току-що ви клахме безмилостно по улиците. Ние избиваме невинни цивилни граждани – гражданските права нямат нищо с това!
– Чуйте, вината е наша. Не ви се сърдим, че не се чувствате добре дошли и сте толкова нападателни.
– Сериозно, спрете да си приписвате отговорността! Ние доста се постарахме и няма да позволим да ни отнемете заслугите за всичко, което постигаме.
– Не, ние отхранихме вашия екстремизъм. Приемаме цялата вина.
– О, Боже мой, колко души трябва да убием тук, та най-накрая да схванете посланието ни?
17 Ноември 2015 22:02
Любим приом на терористите е да заложат две бомби

Я да видим как са действали комунистите-терористи при най-големио атентат в българската история:
Техническата подготовка на атентата и изпълнението му протича по следния начин. След като в продължение на няколко месеца на тавана на църквата е складиран експлозив, в 5.30 ч. сутринта на 16 април Никола Петров /Васко/ и Живко Динов /Коста/ – членове на терористичната група на П. Абаджиев се срещат в околността на църквата. Васко трябва да се скрие на тавана на църквата и когато настъпи моментът, да запали фитилите, а Коста да информира Абаджиев, че Васко е влязъл в църквата, след което да изчака Васко и клисарят П. Задгорски на уговорено място и да ги укрие. Експлозивът е разположен на тавана над централната колона в близост до олтара, където традиционно се разполага ковчега на покойника, около когото са най-важните лица – в случая членовете на правителството и висши военни. В последният момент, преди опелото, митрополит Стефан се разпорежда ковчегът да бъде преместен навътре към олтара, за да може част от множеството, което изпълва и пространството пред църквата да влезе навътре. Това е причината при взрива членовете на правителството да останат незасегнати.
17 Ноември 2015 22:15
"Годишно в света се продава нефт за трилиони долари. 1 млрд изобщо няма да се усети."

***
Едни хабер си нямат, а други се правят че не са чували за петродолара. И си пишат ли, пишат за... петрола.

На български "петрол" е популярното име за "нефтопродукти". ИДИЛ продават нефт
17 Ноември 2015 22:16
Добро писание г-н Иванов!

--------------------------------------
Понеже световните медии простеят,
те занимават тъпата световна аудитория и
тв визиатория с такива работи,
а пък те важните работи са скрити
под медийната повърхност и brain-washing.
Интересите са преплетени като свински черва. !
--------------------------------------------
Е, докога петрол и петродолари, хашиш,
кокаин, трафиканти....
Безумието на сегашната цивилизация
достига връхната си точка!

И тази цивилизация върви към упадък.
Крилати ракети, бомбаридовачи,
балистични ракети ....

Боже помилуй нас -
нормалното простолюдие!!

п.с. А защо имаме "тъпата
световна аудитория" ??
И разбира се: brain-washing. brain-washing. brain-washing.
17 Ноември 2015 22:16
Хайде пак с хомофобията. Следващата седмица може би ще е петминутка на антисемитизма, после срещу циганите, после пак. А, разбира се, виновни са и русофобите....
17 Ноември 2015 22:23
Знаете ли, че халифатът се провъзгласи за ислямска държава, понеже продава на Запада нефт за $1 млрд. годишно? Знаете ли, че ако това спре, цените на нефта ще скочат, заедно с тях и на газа и това ще е добре за Русия и затова не трябва да стане?


Икономическите прогнози не се удават на всеки.
Далечната авиация сигурно вече е съсипала всичките нефтени полета на ИДИЛ, но обратно на прогнозите, нефта и днес продължава да се сурка надолу:

Brent 43.62 43.65 -1.23 -2.74 23:10:01
Light 40.71 40.74 -1.34 -3.19 23:07:45
17 Ноември 2015 22:28
о на бай ви Ганя няколко пъти през XX век му излязоха криви тези сметки; през XXI пак - залагайки на "евроатлантическите ценности". Като чуя "евроатлантически ценности" знам, че чувам глупак. Като чуя "международна общност" - също.


Велико.

Вени Марковски
2015-11-17 22:16:46


17 Ноември 2015 22:50
За последния месец и половина, от както братушките се заеха сериозно с Иблиската Държава май ще се получи недостиг на непотящи се девици
17 Ноември 2015 23:04
Ако не знаете, няма и да ги разберете, що да ви ги обяснявам. Бъдете рахат.

Също като рахат локум!
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД