:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 285
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Цървена звезда" бойкотира лагер в Турция заради Русия

Лидерът в класирането на сръбското първенство "Цървена звезда" се отказа да ходи на лагер в Турция през зимната подготовка. Решението е взето заради свалянето на руския самолет Су-24 от турската армия. Така от белградския клуб решиха да покажат своята съпричастност към руския народ и най-вече към президента Владимир Путин.

"Ще отидем на лагер при нашите православни братя от Кипър. Би било крайно некоректно най-големият сръбски отбор да провежда лагерите си в Турция след този инцидент. Не можем да направим това от уважение към Русия и Владимир Путин", заяви генералният директор на тима Звездан Терзич. Тежест за решението е оказал и фактът, че генерален спонсор на "Цървена звезда" е руската компания "Газпром".

Паралелно с това Руският футболен съюз също препоръча на местните клубове да не провеждат тази зима своите тренировъчни лагери в турските курорти заради усложнените отношения между двете държави. Това ще промени значително плановете на почти всички отбори, които имаха практиката всяка зима да бъдат за около месец в Анталия или Белек.

673
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД