:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 361
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

2.5 млн. лв. трябват за лиценз на ЦСКА в Б група

Ветераните на отбора също се обявиха против сливане с "Литекс"
СНИМКА: БГНЕС
Димитър Пенев бе видимо нервен след срещата с Гриша Ганчев миналата седмица, а вчера открито се обяви против обединение с "Литекс". "Който и да дойде, трябва да започне да възстановява името на ЦСКА, да възстановява клуба", каза легендарният бивш футболист и треньор на "червените".
Около 2.5 млн. лв. са необходими на ЦСКА, за да бъде получен лиценз за професионалния футбол, ако отборът успее да се класира за Б група в края на сезона. Това разкри пред "Сега" арх. Ивайло Мишев от сдружение "ЦСКА Завинаги".

Неговата информация е получена директно от клуба, макар от ръководството да не са обявявали публично, че за обявения в несъстоятелност клуб съществува подобна възможност. Сумата трябва да се плати до 30 юни и не е непосилна на фона на общите задължения на ПФК ЦСКА, които надхвърлят 30 млн. лв.

От "ЦСКА Завинаги" са на позиция, че именно оздравяването на клуба е правилният път и има начини то да се осъществи. От сдружението също така са категорично против вариант за сливане с "Литекс".

Срещу лансираната от Гриша Ганчев идея се обявиха вчера и ветераните на ЦСКА, макар повечето от тях да бяха на среща с бизнесмена през миналата седмица и тогава бяха склонни да го подкрепят. "Смятаме, че сливането на ЦСКА с "Литекс" ще навреди и ще отмие историята на клуба ни. Ние заставаме на позицията, на която винаги сме били - за оздравяването на клуба. Ще излезем дори с едно предложение, но първо трябва да изчакаме синдикът да се произнесе с определени становища за задълженията на клуба", заяви Адалберт Зафиров сред срещата на ветераните. Той намекна, че ветераните ще се включат в инициативата на сдружение "ЦСКА Акционерите", която подканя всеки фен на тима да помогне финансово за погасяване на дълговете. "Вариантът е най-добър, когато си купим билети за 50 лева на мач, феновете - също. Това е, а не обединения между 5 човека", допълни шефът на клуба на ветераните Димитър Пенев.

"ЦСКА не трябва да става заложник на интереси и всички трябва да го разберат. Аз съм говорил с Васил Божков и той ми призна, че има план за ЦСКА", каза пък бившият вратар на "червените" Емил Бучински.

Междувременно в. "Дневник" съобщи, че НАП ще направи трети опит да продаде емблемата на ЦСКА. Цената вече е паднала с около 1 млн. лв. при първоначално искани 3 680 360 лв. Има индикации, че Гриша Ганчев има интерес от откупуването на блокираната емблема, като би направил този ход, за да бъде прието по-добре евентуалното обединение с "Литекс".
8
1030
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
26 Ноември 2015 19:35
Закривааааааааййййй!!!
26 Ноември 2015 21:24
Гриширааааай!
26 Ноември 2015 22:42
Начи, в момента тези дето могат да се разпореждат с дружеството в несъстоятелност са само кредиторите и никой друг...
27 Ноември 2015 10:33
григан към няколкото червени фена, едни ветерани и още двама:
- Даите другари да дадете!
27 Ноември 2015 12:07
Как е опашката за спонсори?Четох, че и китайците щели да се наредят, искали да правят разни пътища, тунели...
27 Ноември 2015 13:28
Първо да минат ония от хонкон, пък после...
27 Ноември 2015 17:29
Уважаеми Армейци,
Поради невъзможността да оздравим „Професионален футболен клуб ЦСКА“ АД (от некомпетентност или други причини, няма да навлизаме в подробности) приветстваме решението на господин Васил Божков да дойде и да плати дълговете на отбора, за да започне ЦСКА отново да побеждава действащи европейски шампиони.
От сегашните ръководители
САМО ЦСКА

григан иска париците и на черепухата.
27 Ноември 2015 17:35
Колеги,

Казах Ви, че не е полезно за един аматьорски отбор да е на първа страница на всички сайтове и вестници, ама то -пуста пропаганда, как да не ви се посмее човек от сърце!


Ето позицията на "Червен легион":

Г-н Ганчев показа за кой ли път, че думата му не струва, както когато излъга Стоичков. Нека не забравяме и как открадна Светослав Тодоров от ЦСКА. Също така Ганчев е работил много пъти със съдии срещу цнда.

Би цнда с 8:0, така ли обича цнда!? Ние казваме "не" на такава любов. "Червен легион" не е платен и поздравява "Офанзива" и "Червен Младост" за твърдата им позиция, която отстояват. Видя се кои са платени - "Енимълс". Първият, който се опълчи на Ганчев и го разкри бе Калоян Стоянов.

От "Червен легион" прощаваме, но не забравяме. Искаме да си плащаме за цнда, а не да взимаме, както правят някои и стопанисват помещенията на стадион "Българска армия" без да плащат и стотинка. "Червен легион" няма амбиции да командва в сектора. Фракцията иска да няма наркотици и алкохол на стадиона, извън него всеки може да се забавлява по начин, по който му харесва
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД