:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 317
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО



Председателите на Общото събрание на ООН

и на Съвета за сигурност Могенс Люкетофт и Матю Райкрофт призовават следващият генерален секретар на организацията да бъде избран септември-октомври 2016 г., става ясно от достигнал до журналисти предварителен вариант на писмо на дипломатите, предаде РИА "Новости". Документът посочва и сроковете, процеса на избор и изискванията към кандидата, който ще заема поста на генерален секретар на ООН от 1 януари 2017 г. Желаещите да издигнат кандидатурата си за длъжността трябва да оповестят своето намерение до пролетта.



Защитната стена на АЕЦ "Фукушима" се пропука,

предаде ТАСС. Защитната стена на японската атомна централа, която бе изградена, за да спира изтичането на радиоактивни води в океана, се е наклонила с 20 см. В съоръжението се е образувала цепнатина с ширина 1 см и дължина 500 метра. Компанията оператор TEPКO вече е извършила укрепителни дейности, като според специалистите наклонът няма да се отрази на ефективността на стената, отбеляза ТАСС. Предпазното съоръжение бе изградено през октомври 2012 г., след като силно земетресение с последвало цунами нанесоха непоправими щети на ядрената централа. Според експертите причина за деформацията са подпочвените води, които оказват постоянен натиск в основата на стената.
654
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД