:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 603
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Иван Порних е кмет на Варна,



реши Административният съд в града и така потвърди решението на ОИК за избор на градоначалник. Това се разбира от справка на сайта на Върховния административен съд. Портних (ГЕРБ) спечели вота на първия тур, а делото бе образувано по жалба на местната коалиция "Живот за Варна", коалиция "Кирил Йорданов - кметът на Варна" и Анелия Клисарова, издигната от сдружение "Търсете жената". Според мотивите на съда действително в хода на изборния процес са допуснати нарушения на процедурата, но те не са от такова естество, че да доведат до недействителност на обявения от избирателната комисия резултат.



Общинарите в Кюстендил отказаха да работят



за по една стотинка на заседание. Предложението бе внесено от коалиция "Кюстендил", но не събра нужната подкрепа от останалите политически партии. "Тук ставаше въпрос за отчет на обществени средства. Тук трябваше да се реши едни обществени средства дали отиват за заплати, или отиват за конкретни цели, които вие ще посочите. Има едни нуждаещи се хора, които се подкрепят от общинския бюджет, и които вие можеше да подкрепите още по-сърцато. Надявам се да се събере мнозинство и по много други важни теми и да застанем с гръб към болките на нашите съграждани", каза кметът Петър Паунов. Той посочи, че на следващата сесия ще се гласува и предложението за отпадане на таксите за детска градина за всички деца и изрази надежда, че и тогава няма да е необходимо да се търси мнозинство.
709
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД