:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 368
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Ветеранът

на българския профибокс Константин Семерджиев (42 г.) ще се изправи срещу 22-годишния датчанин Мики Нилсен в боксова галавечер в Копенхаген тази събота (12 декември). Двубоят между Коко Тайсъна (33-16, 20 нокаута) и младия скандинавец (19-0, 13 нокаута) в полутежка категория ще бъде подгряващ за големия сблъсък на вечерта, в който ще се изправят двамата най-добри датски боксьори - големия брат на Мики - Патрик Нилсен, и Руди Маркусен. "Не съм притеснен от силата на Семерджиев. И преди съм се срещал със силно удрящи боксьори. Планирам да доставя моите бомби и да предоставя зрелище на феновете преди основното събитие", коментира Нилсен-младши.



Автобиографията

на легендарния боксьор Майк Тайсън "Безпощадната истина" вече е на българския пазар. Тя може да се намери по книжарниците на цена 25 лв. за издание с меки корици и 32 лв. - с твърди. Официалното представяне на книгата ще се състои в четвъртък (10 декември) от 18,30 ч. в столичния ресторант "Регал" в кв. "Стрелбище".
586
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД