:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 273
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Пулев пожела титла след нокаут за 108 секунди

Очаквах повече отпор, учуди се самият боксьор от 22-рата си победа на профиринга
СНИМКА: SPORTAL.BG
Кубрат Пулев ликува като победител след светкавичния нокаут срещу Морис Харис (с татуировка на рамото) в хамбургската зала "Инзел Парк".
Българският професионален боксьор в свръхтежка категория Кубрат Пулев постигна най-лесната победа в кариерата си. Късно в събота 34-годишният софиянец нокаутира Морис Харис (САЩ) още в 1-вия рунд от мача в зала "Инзел Парк" в Хамбург (Гер). Неравният бой приключи след само 1:48 мин., когато Кобрата нанесе мощен десен прав в тялото на Шугар Моу и 39-годишният американски ветеран се свлече на пода, без да може повече да стане.

"Очаквах по-голям отпор от съперника - сподели самият Кубрат. - Бях подготвен тактически. Противникът ми позволи да бъда агресивен. Той нямаше необходимата сила и дистанция да ме достигне, което ми позволи аз да атакувам. Радвам се, че той така и не успя да ме удари. Бяхме планирали да го пресирам постоянно, но и да внимавам през цялото време. Бяхме работили и доста върху защитата. Пак ще кажа, че очаквах неговата предна ръка да е доста по-добра, а той въобще не успяваше да ме достигне."

След 22-рата си победа (12-а с нокаут) от 23 мача на профиринга Пулев увери, че си е взел необходимата поука от единствената загуба - срещу доскорошния супершампион Владимир Кличко (Укр) миналия ноември. Българинът дори заяви, че планира следващият му бой за някоя от титлите да бъде още догодина.

"Винаги съм казвал, че съм завършен боксьор благодарение на българската школа, която е една от най-добрите в света. С новия треньор не променяме нещата от А и Б, а работим над детайлите. Това правим с Ули Вегнер, работим над малките грешки, които в мача с Кличко всъщност се оказаха големи. И стратегията вече е друга - поясни Кобрата. - Към края на 2016 г. ще атакувам някоя от титлите, ще видим коя. Предполагам, че следващият ми мач ще бъде през март. Трябва и малко време за почивка. Благодаря на публиката в Хамбург, която отново бе многобройна. Имаше много български знамена, подкрепата бе много емоционална и истинска."
735
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД