:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 340
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Стоилов: Ще бием "Галатасарай" само ако покажем отборна игра

Станимир Стоилов
Треньорът на "Астана" Станимир Стоилов обяви, че неговият тим може да победи "Галатасарай" в предстоящия мач от Шампионската лига. Казахстанците гостуват утре в Истанбул и се нуждаят от задължителна победа, за да продължат напролет в Лига Европа.

"Имаме своите шансове, но трябва да играем като отбор. Факт е, че "Галатасарай" ни превъзхожда по много компоненти, както и че в първия мач имахме предимство, тъй като играхме на изкуствен терен в Казахстан. Това ни помогна да спечелим точка срещу силния съперник. Сега настилката е естествена и това никак не е удобно за нас, но ще се постараем да се приспособим бързо към условията", коментира българският специалист.

Стоилов и тимът му пристигнаха в Турция повече от седмица преди двубоя, за да може играчите му да се възстановят от дългото пътуване, както и да свикнат с часовата разлика. Българският треньор взе със себе си и няколко национали на Казахстан, играещи в други отбори, за да може да се убеди в качествата им. Не е изключено някои от тях да подсилят тима на "Астана" още за следващото първенството.



663
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД