:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 239
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Литекс" загуби двама за дербито за купата

Люпко Петрович призна, че може да остане в Ловеч и след Нова година
СНИМКА: PFCLITEX.COM
Защитникът на "Литекс" Рафаел Перес изчиства топката въпреки опита на нападателя на "Лудогорец" Клаудио Кешерю да му попречи.
Двама титуляри на "Литекс" пропускат 1/4-финала за Купата на България срещу "Левски" утре в Ловеч. Кристиян Малинов и Рафаел Перес получиха жълти картони при равенството с "Лудогорец" за първенството и ще бъдат наказани за една среща. Ловчанлии стигнаха до точка срещу шампиона с гол в последните минути, който ги остави на две точки от лидерите.

"Ако "Лудогорец" бе спечелил, нямаше да е странно, защото те играят страхотен футбол. Нашият гол обаче също бе заслужен, така че равенството е закономерно. Като цяло съм доволен от срещата и от представянето на футболисти. Вече мислим за двата мача срещу "Левски" - първо за купата, а след това и за първенството", коментира треньорът на ловчанлии Люпко Петрович.

Сърбинът призна, че не е изключено да остане начело на "Литекс" и през пролетта. При представянето си миналата седмица, когато бе повикан спешно за заместник на напусналия Лауренцио Регекампф, легендарният специалист заяви, че договорката му с Гриша Ганчев е само за мачовете до края на полусезона.

"Не знам още какво ще стане, защото имам и други предложение. Във футбола обаче нищо не е сигурно - днес си тук, утре те няма. Нека минат и оставащите две срещи и тогава ще говорим", каза Петрович.

На свой ред треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев бе недоволен от пропуснатата от тима му победа в Ловеч. Според наставника на шампионите дори и с 10 души (б.а. - защитникът на разградчани Йордан Минев получи втори жълт картон след почивката) тимът му е владеел положението на терена.

"Играхме много добре и пропуснахме две точки. Контролирахме мача до голяма степен, което караше съперника ни да тича повече и съответно да се умори. Това беше и една от тактическите задачи, които си бяхме поставили. В същото време нашите футболисти останаха свежи до края", каза Дерменджиев



714
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД