:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 293
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Почина ученикът от Разлог, който беше ударен

от сгромолясала се футболна врата в час по физическо в двора на ОУ "Н. Парапунов", съобщи Нова тв. 14-годишното момче изпадна в кома, след като метална греда падна върху главата му и му причини тежка черепно-мозъчна травма и вътрешни кръвоизливи. От Министерството на образованието разпоредиха спешни проверки на спортните съоръжения в училищата и в училищните дворове, а прокуратурата образува досъдебно производство по случая. Днес в Разлог е обявен ден на траур.



Столичният булевард "Черни връх" ще бъде разширен,

съобщи кметът Йорданка Фандъкова в интервю пред БНТ. Тя отговори на въпрос от зрител дали не е по-сполучливо движението по натоварения път да става еднопосочно - сутрин към центъра, вечер - към Околовръстното. "В плановете ми е "Черни връх" да стане четирилентов", посочи тя, без да уточни срокове и цена на обществената поръчка. По думите й разширението ще стане по цялата дължина - до Южната дъга на Околовръстното шосе.



Безплатна ледена пързалка има във Варна,

съобщи "Фокус". Тя ще е на площада до паметника на загиналите в Сръбско-българската война. Работното й време е от 10.00 до 19.00 ч. с почивка от 14.00 до 15.00 ч. Кънките ще се получават срещу депозит от 5 лв., който се възстановява след връщането им.





765
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД