:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 338
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

БСП и НДСВ заедно поне на балотажа в София

"Атака" издига Павел Чернев, Праматарски зад Гаврийски
Програмата максимум на частичните избори в София е БСП и НДСВ да имат обща кандидатура, а програмата минимум - да се подкрепим взаимно на втори тур. Това заяви премиерът Сергей Станишев в кулоарите на парламента вчера.

Според него и в двете формации имат доста предложения за кмет, които заслужават внимание. Разговорите между БСП и НДСВ ще започнат днес.

"За мен е най-важно да се съобразим с очакванията на жителите на София за това коя е най-печелившата кандидатура и каква трябва да е политиката, която да провежда бъдещият кмет", каза Станишев. Според него БСП е отворена и принципна по този въпрос. Неофициално обаче социалистите не са отворени към кандидатурата на Огнян Герджиков. Според запознати в БСП търсят и непартийни кандидати, а не само афишираните до момента имена.

Юристът Павел Чернев, депутат от 40-ия парламент, ще бъде кандидат на "Атака" за кмет за София, съобщи междувременно вчера лидерът на партията Волен Сидеров. Той очаква интересни местни избори през есента. Ако генерал Бойко Борисов се включи в надпреварата, той ще бъде една атрактивна и силна фигура, посочи Сидеров, цитиран от БТА.

В същото време ръководството на Демократическата партия, която е партньор на СДС в ОДС, реши, че ще подкрепи кандидат-кмета на ДСБ Светослав Гаврийски. "Гаврийски е изключително почтен човек и професионалист", мотивира избора лидерът Александър Праматарски. Според хората на Праматарски кандидатът на ОДС Минко Герджиков няма да може да обедини десните избиратели, защото е продължение на модела "Софиянски".
29
732
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
29
 Видими 
17 Септември 2005 00:11
/:/ "...Юристът Павел Чернев, депутат от 40-ия парламент, ще бъде кандидат на "Атака" за кмет за София, съобщи междувременно вчера лидерът на партията Волен Сидеров. "
........................................
ГРЕШНА номинация на Партия "Атака" !
Все пак, изборът на кмет е със силен МАЖОРТАРЕН елемент- важно е и коя е ЛИЧНОСТТА, а НЕ само коя е партията, която издига личността за кандидат-кмет!!! КАЗАХ!
17 Септември 2005 00:26
Грешна я, требваше некой параграф да бъде номиниран
17 Септември 2005 01:59
МЯСТОТО на "параграфите" НЕ е кметският стол !!!
П.П. : П.Чернев, впрочем, е юрист/адвокат/ !!! Но е НЕизвестен, все още, а и НЕ е електорално харизматичен за софийски кандидат-кмет! В.Сидеров би бил по-подходящ, но пък ако стане кмет, НЕ ще да е добре за Партия "Атака" !!!КАЗАХ!
17 Септември 2005 02:01
След като баш-мутрата Софиянски оваканти поста, две по-малки мутри: Бройко и Гойко (Петърчо Чернев) ще си бият шамари за да го заемат.
17 Септември 2005 02:33
Paragraph-e, то ако би станал кмет Болен Сидеров на първо място и по-скоро това не би било добре за София
17 Септември 2005 05:42
За сега смо Генерала има шансове да спечели кметския стол.
17 Септември 2005 05:42
Колкото и да ви се неиска ние Радикалите ще подкрепим за кметскити избори в подкрепа на Павел Чернев при определени условие за зпълнението на нашата програма на Радикалната Партия!!!Ще му помогнем по нашески да настром Софиянци че той е правилния човек да реши пробема на всичко в София!!!Като почнем от боклука па че стигнем и тия дето като сгащиме дето викат Аз съм Българче закачени горе на клона на дървото па като почне да киври я не съм напрвил нищо бате!!!!Глдай след време как ще има София доброволна гвардия на общинско ниво и как ще слага ред навсекъде и къде ще се чу чалга некъде вече та да смущава съня на хората където трябва да ходят да работят сутрин!!!Който работи вСофия за нас и не гласува за него след време ще ходи да си търси работа на друго място!!!Ако иска нека хоиди в профсэюзите да се оплаква и там са наши хора, ако некой иска да му изкараме народа по улиците да заповеда да се разправя с народното недоволство!!!В тоя глад и мизерия дето идва от октомври с тия повишения на цените май ни на БСП и ни НДСВ му се рискува!!!!Костов не е луд сам да се насади на пачи яйца!!!а и като сложиме още 2-3 стрелби къде скоро че се стрелят некой пак насред София само Павел Чернев е спасенито на Софиянци!!!!
17 Септември 2005 05:50
Кат гледам правописа на трансрадикала, ми се приплаква за българите у форумо..не, че ми пука дали таквиз кат него подкрепят Чернев, Бялков, Червенков, Зеленков, Пембенков или па десния ми ташак.
17 Септември 2005 06:06
Bay Hasan-виждаш ли как сам попадаш в капана?Някой пишат правилно а други грешат с някаква цел!!!Има много още да учиш как се прави пропаганда и агитация!!!Рано или късно и ти ще заплюеш твоя Доган като нахендри вазе майчиния електорат баш кво си требва.....
17 Септември 2005 06:51
Тц, тц, тц, тц...язък, и я попаднах у капано.Ама отде да знам, че боклуци за списват на развален български, само и само да ни покажат как се прави агитацийка.
Грешката е верна, а транс-лудналий...Велик си ти.
17 Септември 2005 10:03
Много странно, напоследък често чета и гледам по медиите се подвизава някакъв политически "лидер", наречен Праматарски.
Едва ли може да напълни този лидер един автобус с привърженици, които не са му роднини, или са платени такива!
Жалко за парите на западните данакоплатци изсипвани му на този лидер за да внася демокрация у нас.
17 Септември 2005 10:07
БСП и НДСВ заебно поне на балотажа в София
17 Септември 2005 10:11
Параграфе, откъде я изкопахте тази мутра, май съзнателно се отказвате от кметското място в София?
17 Септември 2005 10:27
Тук съм на същото мнение като бай Хасан. Политагитатора на едночленката, партия "Радикали" трябва да отиде на опреснителни курсове по български език.
Твърдението, че правописът му умишлено е грешен не е извинение, а измъкване.
Ако той твърди, че е за българщината, то нека да пише всичко на литературен български език.
Има още един форумец, който пише на диалект, но той си има извинение - все пак целта му е България да си има Султан и българският език за него е след турския.
17 Септември 2005 10:29
Още малко уроци за радикалите - престани да слагаш "Й" на края на думите от множествено число!
17 Септември 2005 10:59
Правилен избор на аТака! Кмета трябва да си тежи на мястото. Другите кандидатури направо олекват. Я да видим дали коалиционните партньори могат да предложат по тежка кандидатура?
17 Септември 2005 11:35
Помнещ,
П.Чернев безспорно е най-тежкостоящата кандидатура за кмет.Предимството му , че той сам ще си бъде охрана, но се опасявам , че много бързо ще бъде отстрелян погрешка от някой килър-новак
17 Септември 2005 12:01
Нервен, отстрела обикновенно започва две години след като "личността" стане "публична личност". Таман ще си изкара полумандата.
17 Септември 2005 13:12
А може и друго! Бат`Бойко кмет, Павел Чернев - първи заместник. На обратното Бат`ман няма да се навие.
Въобще - гледам им сеира...
17 Септември 2005 13:14
А, бе! Що никой тука не коментира "БСП и НДСВ заедно на балотажа", ми се заяждаме само с "Атака"?
17 Септември 2005 16:17
БСП и НДСВ са като дупе и гащи. И за да не липсва нищо в тази коалиция, налице е Доган.

Редактирано от - Velikancho на 17/9/2005 г/ 17:42:11

17 Септември 2005 18:15
"Атака": Най-големите ни конкуренти на изборите в София ще са ген. Борисов и БСП 17 септември 2005 | 17:18
Агенция "Фокус"
София. Основните конкуренти на “Атака” на кметските избори в София ще бъдат ген. Бойко Борисов, в случай че се кандидатира, и номинираният от БСП. Това каза пред Агенция “Фокус” депутатът националист Павел Чернев. Той призна, че неговото име е най-обсъжданото като евентуален кандидат за кмет на “Атака”. “Обединихме се около идеята, че номинацията ни за София трябва да е партийна", обясни Чернев. Такива били и останалите имена, спрягани в "Атака". Чернев бил "напълно наясно" с отговорностите, които следват от кандидатурането му, с трудната предизборна кампания, която предстои и със сериозните проблеми на столицата. “Не си правя илюзии, че ще бъде лесно и приятно”, каза още депутатът. Като най-млада политическа сила “Атака” щяла да се възползва от правото си първо да види кандидатите на останалите партии и тогава да вземе окончателно решение кого да излъчи. Чернев беше категоричен, че корупцията е най-сериозният проблем в София.


17 Септември 2005 18:56
Параграфе, ми прав е тоя Чернев!
17 Септември 2005 18:57
...за корупцията и за това, дето трябва да изчакат - имам предвид.
18 Септември 2005 04:41
Все съм твърдял, че у коалицията на Лидеров са само болните, но с ръка на сърцето си признавам, че съм грешал-тоа Чернев е наистина умен.Той от раз е познал кои за са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ му конкуренти.Е, верно е, че не е споменал за ПО-МАЛКИТЕ конкуренти, на които за им диша газовете, но самият факт, че различава големото от малкото иде да докаже, че тиквата му само със сиви клетки е пълна.
Браво, Чернев, браво Дон Кихоте...
18 Септември 2005 07:25
Я фес, не се ли умори бре. То май луд умора нема ........ Карай. Требе нещо да се работи. Само преписвай по смислени изречения......
18 Септември 2005 08:42
*****

Натиснете тук, за да се запознаете с Правилата на форума

Редактирано от - bot на 18/9/2005 г/ 10:22:59

18 Септември 2005 13:52
Инициативен комитет от 27 души издигна кандидатурата на генерал Бойко Борисов за кмет на София 18 септември 2005 | 13:16
Агенция "Фокус"
София. Инициативен комитет от 27 души издигна кандидатурата на генерал Бойко Борисов за кмет на София, предаде репортер на Агенция "Фокус". “Ние, неговите приятели, не можем да си позволим човек с толкова възможности да остане настрани. Това е една кампания, която ще донесе не слава, а успех”, каза в началото на срещата с журналисти председателят на инициативния комитет Иван Саздов. Според него, този инициативен комитет трябва да даде възможност на главния секретар на МВР да покаже качествата си не само в полицията. От комитета се надяват, че още в понеделник следобед, ако президентът Георги Първанов освободи Бойко Борисов като главен секретар на МВР, ще могат да започнат да събират 500-те подписа за внасянето на неговата кандидатура. Вече са готови фланелките, с които ще бъдат облечени активистите, които ще събират тези подписи, както и плакатите. Фланелката е черна и на нея е изписано “Бойко Борисов за кмет на София” и отдолу “ГЕНЕРАЛна промяна”. На плаката, със същото мото, има снимка на усмихнатия Бойко Борисов. По-голямата част от инициативния комитет са приятели и познати на Бойко Борисов, каза още Саздов. Става въпрос за хора, които знаят и мислят, че неговото издигане е най-правилно за София.

18 Септември 2005 17:35
На 18 септември инициативен комитет издигна кандидатурата на генерал Бойко Борисов за кмет на столицата. В комитета влизат: проф. Греди Асса, Тодор Барзов, Мирослав Боршош, Красимир Велчев, Младен Данаилов, проф. Здравко Дунев, Мартин Захариев, Лили Игнатова, Петкан Илиев, Мария Илиева, Екатерина Йорданова, Вили Казасян, отец Янко Китанов, Иван Ласкин, проф. Васил Манов, акад. Христо Недялков, архитект Павел Попов, Илияна Раева, Иван Саздов, Крум Савов, Янка Такева, Силвия Томова, Пеньо Хаджиев, инж. Йордан Христов, проф. Иван Черноземски, проф. Димитър Шойлев, Красимир Бонев, Иво Шуменски, Георги Петров и Калоян Станчев.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД