:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 561
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Волейболният "Марек" прекроява състава си за Шампионската лига

Контузия на Михаел Манджуков наложи прекрояване на състава на волейболния първенец "Марек Юнион Ивкони". Треньорът Найден Найденов преквалифицира на поста диагонал на разпределителя центъра Борислав Апостолов и посрещача Георги Елчинов за мача от гр. А на Шампионската лига с "Берлин Ресайклинг" (Гер) довечера от 18,30 ч. в Дупница. Има вариант и мястото на Манджуков да заеме младият Димитър Дулчев.

А съперникът е много силен. В миналото издание на Шампионската лига "Берлин" се класира на трето място. В състава му личат 212-сантиметровият германски национал Роберт Кром и европейският шампион с Франция - Никола Льо Гоф. Всъщност в състава на италианския треньор Роберто Серниоти са общо 9-има национали на различните държави. Всички те пристигнаха вчера по обяд, защото "Берлин" се нуждае от чиста победа с 3:0, която ще го изведе на второ място в групата.

Това на пръв поглед не изглежда трудно, понеже подмладеният тим на "Марек" още преди турнира заяви амбиции само за обиграване на състава. В момента след три кръга в групата дупничани са последни с баланс 0-3 и геймова разлика 1:9. Лидери с по 2-0 са "Белогорие" (Рус) и "Аркас" (Измир, Тур), а "Берлин Рисайклинг" е трети с 2-1. Другата среща в групата днес е между водачите.
627
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД