:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 593
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Димитър Бербатов се оплака

от съдийството при гостуването на ПАОК срещу "Левадиакос" в последен мач от 14-ия кръг от гръцката Суперлига. Двубоят завърши 0:0, а реферът Александрос Аретопулос отмени гол на българина за нарушение в атака. "Много години съм играл в Англия и съм свикнал на по-сериозни единоборства. За мен нямаше нарушение в тази ситуация и съм сигурен, че на Острова нямаше да отсъдят такова", каза Бербатов след мача. Той влезе като резерва в 68-ата мин. В състава на "Левадиакос" пък титуляр до 78-ата мин. бе Валери Домовчийски. След този двубой ПАОК е на 4-то място с 23 т. "Левадиакос" пък е 7-и с 19. Води "Олимпиакос" с 42.



Вратарят Димитър Евтимов

беше резерва за "Нотингам Форест", който завърши 0:0 в гостуване срещу "Блекбърн" в първи мач от 21-вия кръг на Чемпиъншип, второто ниво на английския футбол. "Нотингам" е на 15-о място с 25 т. Води "Брайтън & Хоув Албиън" с 42.



Президентът на ФИФА

Сеп Блатер е изпратил писмо до всичките 209 национални футболни федерации, в което обявява, че е невинен по обвиненията за корупция. В момента той е със спрени права за 90 дни, заедно с шефа на УЕФА Мишел Платини, по обвинение, че е направил неправомерен превод от 2 млн. швейц. франка в полза на французина. Заради скандала, по който вече са обвинени 14 бивши и настоящи висши футболни чиновници, беше свикан извънреден конгрес на ФИФА на 26 февруари. На него Блатер няма да се кандидатира за нов мандат, а Платини изчаква да види дали кандидатурата му ще бъде допусната.



Наказание за употреба на

забранени стимуланти беше наложено на бразилския национал Фред (22 г.). Нападателят на "Шахтьор" няма да има право да играе до юни 2016 г., след като в пробата му е открито наличие на хидрохлоротиазид, който се използва и за прикриване на следи от анаболи. Фред е тестван през юни 2015 г., докато е бил с тима на Бразилия на "Копа Америка". Засега санкцията му е само за мачове под егидата на КОНМЕБОЛ, т.е. само за Южна Америка, но се очаква ФИФА да го отстрани и от всички международни турнири.

597
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД