:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 491
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хубчев търси до трима нови играчи за "Берое"

Треньорът на "Берое" Петър Хубчев обяви, че има нужда от попълнения през зимната пауза най-много на 3 поста. "Като цяло няма да има големи промени. През зимата е по-трудно да се намерят свободни футболисти, на които им изтичат договорите", коментира Хубчев пред клубния сайт.

Той продължава да твърди, че на играчите не са поставяни конкретни цели, като такива ще бъдат определени към края на сезона. "Смятам, че изходната позиция на отбора за пролетта е добра. Ключовете ни за добро представяне са колективът, редът и дисциплината - както в тренировките, така и в личния живот", допълни наставникът. Той заминава с екипа си на стаж в "Айнтрахт", "Майнц" и "Франкфурт", а след празниците ще събере тима за първа тренировка на 11 януари.

По-голяма част от подготовката на третия в класирането в А група ще протече в Стара Загора, като ще се изиграят 6-7 контроли. Ще има и 8-дневен лагер в турския курорт Алания (4-13 февруари), където ще има 4 проверки.

Междувременно от "Берое" обявиха, че теренът на клубната база (бившият ст. "Локомотив") е изцяло обновен. Изградени са нови съблекални и трибуна за 400 души. Там ще се играят контролите на първия тим и мачовете на юношеските отбори.

702
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД