:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 439
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Левски" ще изиграе

5 контроли по време на лагера си в Турция, който ще е между 20 януари и 11 февруари. Един от съперниците ще бъде азербайджанският "Габала", който участва в груповата фаза на Лига Европа този сезон. Договорен е и мач с полския "Погон" (Шчечин). Зимната подготовка на "сините" ще започне на 7 януари, като първият лагер ще се проведе в Свиленград.



Инициативата "Синя Коледа"

ще се състои и тази година на 20 декември в столичната зала "Универсиада". Тогава по традиция мач ще играят ветерани на "Левски" срещу отбора по футзал "Левски София - Запад". Сред бившите "сини" футболисти ще бъдат Елин Топузаков, Даниел Боримиров, Христо Йовов, Димитър Телкийски, Станислав Ангелов, Георги Петков, Георги Иванов-Гонзо и др. Очаква се треньор да им бъде Станимир Стоилов.



Четвърти футболист

беше освободен от "Локомотив" (Пд) в рамките на една седмица. Това е резервният вратар Теодор Скорчев. Преди него договорите си с пловдивския клуб прекратиха французите Йоан Ласиман, Оливие Боне и Люик Дюфо.



Треньорът на "Пирин"

Наджи Шенсой пусна отбора в почивка до 11 януари. Преди това той проведе двустранна игра, в която играха шестима футболисти на проби. Шенсой ще реши през паузата кои от тях да извика за началото на зимната подготовка. Тя ще включва два лагера - в Сандански (от 14 до 24 януари) и в Турция (от 29 януари до 12 февруари).



Чистка в "Септември" (Сф)

предприе ръководството на клуба. От досегашния отбор ще останат 7 футболисти, а сезонът в Югозападна В група ще бъде доигран с юноши от школата. Решението вероятно е продиктувано от намерението на собственика на "Септември" Румен Чандъров да поеме управлението на "Ботев" (Пд).



Уволнен беше наставникът

на "Еспаньол" Серхио Гонсалес, след като отборът има 8 загуби от началото на сезона и е на 12-о място в Примера дивисион. Мястото му зае румънецът Константин Гълка, който е играл за "Еспаньол" от 1997 до 2001 г. За последно той води "Стяуа" (Букурещ).
593
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД