:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 150
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Гонзо очаква по-тежка пролет за "Левски"

Отборът от Ловеч няма да липсва на никого, смята спортният директор на "сините"
СНИМКА: SPORTAL.BG
Георги Иванов трябваше да успокоява играчите си по време на прекратения мач с "Литекс" през уикенда.
"Вторият полусезон ще бъде много по-тежък и ако не се вземат мерки, първенството може и да не завърши", заяви спортният директор на "Левски" Георги Иванов-Гонзо пред ТВ7. Бившият нападател коментира разигралия се скандал и прекратения мач на "сините" с "Литекс" миналата събота, като бе категоричен, че преиграване няма да има.

"Ако хората в "Литекс" гледат още веднъж спорните ситуации, те ще осъзнаят каква грешка са направили. И ние можехме да извадим отбора си в мача за купата в Ловеч след отменения гол на Гаджев, но не го направихме. Случилото се не е проблем между двата клуба, а на целия български футбол. Мутренските години минаха и изведнъж някакъв от Ловеч решава, че няма да има такъв мач и вади отбора. И нека не се правим на ударени - всички знаят, че Гриша Ганчев е собственик на "Литекс", обясни Иванов.

Спортният директор бе категоричен, че ако бъде изваден от "А" група, отборът на "Литекс" няма да липсва на никого. "Истината е, че най-голямата тръпка във футбола у нас е "Левски" срещу ЦСКА. Ако ЦСКА заслужава да вземе Купата на България, нека го направи. Аз съм сигурен, че този клуб няма да бъде затрит и винаги ще го има", добави Иванов.

Бившият нападател допълни, че в "Левски" са се надявали легендата на клуба Наско Сираков да бъде човекът на "сините" в Изпълкома на БФС, но през последните месеци са загубили всякаква комуникация с него. Основната причина, поне според Гонзо, е обидата, нанесена на Сираков от феновете със събличането на Ивайло Петев при обявяването му за треньор на "Левски".

Иванов коментира и селекцията, която "Левски" прави в момента. Очаква се от отбора да си тръгнат петима футболисти и да дойдат други петима. Интерес от чужд клуб има към един от играчите на "сините", както и към Живко Миланов, който със сигурност си тръгва от "Герена".

Всъщност Миланов от 2 дни е в Кипър, където води преговори с АПОЕЛ (Никозия). В "Левски" вече са се ориентирали към негов заместник, като за такъв е гласен Атанас Зехиров. "Сините" ще се опитат да привлекат и още един защитник от А група - Асен Георгиев от "Монтана".

Сред напускащите пък са Линел Китамбала и Денис Махмудов, нов отбор се търси и на Владислав Мисяк. Все още не е ясно дали Владимир Гаджев и Йордан Минев, чиито договори изтичат в края на месеца, ще продължат с тима.
12
1143
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
12
 Видими 
16 Декември 2015 02:41
. "Истината е, че най-голямата тръпка във футбола у нас е "Левски" срещу ЦСКА. Ако ЦСКА заслужава да вземе Купата на България, нека го направи. Аз съм сигурен, че този клуб няма да бъде затрит и винаги ще го има", добави Иванов.

Това по голям плонж от този на Домусчиев
16 Декември 2015 08:28
Гонзо чипка чорбата с топла вода.
Централният дом се спомина. И за него - или добро или нищо.
16 Декември 2015 09:54
Централният дом се спомина. И за него - или добро или нищо.

Не спряхте да копаете чужд гроб. После се чудите...
16 Декември 2015 10:26
Айде, бе!
16 Декември 2015 11:45
Не спряхте да копаете чужд гроб.

Изглежда само вие не знаете кои са гробокопачите
16 Декември 2015 11:52
"Централният дом се спомина. И за него - или добро или нищо."

Блажени са верующите.
Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate.
16 Декември 2015 11:57
САМО ЛЕВСКИ !
16 Декември 2015 11:57
Съдийските "порязвания" на Литекс при Георги Йорданов в мача от първенство за 2014г. в Ловеч
Натисни тук
16 Декември 2015 13:49
Изглежда само вие не знаете кои са гробокопачите


Знаем ги. Но има и т. нар. оплаквачи - не спират да циврят.
16 Декември 2015 13:58
Гонзо си търси подкрепа там където никога няма да я намери. Правилното място е Банкя и Бистришките Тигри.
16 Декември 2015 14:20
Айдее, извадиха "Литекс" от "А" група.
16 Декември 2015 15:10
УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ НА ПФК ЛЕВСКИ

Публикувано на: 16.12.2015
Тръст „Синя България” ще участва в заседание на УС на ПФК Левски АД в четвъртък, 17 декември 2015 г., от 13:30 ч. при следния дневен ред.

1. Доклад на спортния директор Георги Иванов и старши треньора Стойчо Стоев за представянето, селекцията и подготовката на представителния отбор.

2. Текущо финансово състояние

3. Разни

Позиция на Тръст „Синя България”



Доклад на спортното ръководство

Управителният съвет на Левски постави задача преди началото на сезона на спортното ръководство при силно редуциран бюджет да се пребори за участие в европейските турнири. Отпадането от тях за трети пореден сезон ще има според нас катастрофални последствия върху клуба и най-вече върху стремежа да се изплатят голяма част от дълговете. Тръст „Синя България” ще се фокусира върху финансовите параметри от работата на спортния екип.

Финансово състояние

Тръст „Синя България” очаква да получи доклад от изпълнителния директор Константин Баждеков за редуцирането на дълговете на клуба през 2015 г. и плановете за бъдещо такова. Очакваме да се запознаем и с проекта за бюджет за първите шест месеца на 2016 г.



Същевременно Тръст „Синя България”, съвместно с НКП проведоха среща с Константин Баждеков, след която бе взето решение въпроси относно структурирането на клуба да бъдат поставени на Управителния съвет в точка „Разни”.

Привържениците на Левски могат да поставят въпроси или да изказват мнения относно работата на Управителния съвет на Левски на info@sinyabulgaria.org


Натисни тук
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД