:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 101
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Прокуратурата внесе обвинителен акт

срещу бившия командир на 61-ва Стрямска механизирана бригада ген. Димитър Шивиков, съобщи пресцентърът й. Той е обвинен в злоупотреба със служебно положение. Разследването срещу него започна след анонимен сигнал до Военна полиция, че е наредил на свои подчинени да му помогнат за ремонт на жилището му в София. След това от прокуратурата заявиха, че са открили още нарушения. Делото ще се гледа в Пловдив.



249 вакантни места има за пожарникари

в цялата страна с изключение на Габрово, съобщи МВР. Срокът за подаване на документи е до 22 декември. Специфичните условия на всяка длъжност са посочени на интернет страницата на МВР.



Делото за уволнението на Камен Ситнилски

от Висшия съдебен съвет (ВСС) е спряно, съобщи "Съдебни репортажи". Той бе уволнен от ВСС през 2014 г. след скандал с изтекли СРС-та и съмнения, че е лобирал сред прокурори за избора си. Първоначално Върховният административен съд отмени уволнението му, но след това петчленен състав го върна на първа инстанция, която го потвърди. Сега зам.-председателят на съда Боян Магдалинчев е поискал тълкувателно решение във връзка с делото и то ще се забави до произнасянето на общото събрание на административните съдии.



Столичната полиция е разлепила в училищата

кадри от охранителната камера, заснела предполагаемия убиец на 16-годишния Георги Игнатов в Борисовата градина. Това е поредният опит на разследващите да открият някаква следа. Разследването не е стигнало до убиеца, а МВР разполага само със запис на момчето, което тича по бул. "Драган Цанков" в посока към Телевизионната кула минути след убийството на 2 юни. От МВР отново призовават всеки, който разпознае момчето, да се обади в полицията.

839
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД