:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 285
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" иска четирима чужденци

В сметките на "сините" е и нападателят Венцислав Христов
СНИМКА: БГНЕС
Националът Венцислав Христов (в средата) е трансферна цел на "Левски" още докато играеше в "Берое".
"Левски" ще бъде един от най-активните клубове през зимния трансферен период и индикация за това е потвърденият интерес на софийския клуб към няколко чуждестранни футболисти. Засега се знае, че "сините" искат да привлекат четирима чужденци.

Още преди Коледа кипърски медии разкриха, че един от исканите е играещият в местния "Докса" португалски офанзивен халф Карлош Мигел Тавареш Оливейра - Карлитош (22 г.). В списъка на "Левски" има и още едно крило - белгиецът Зико Гиелис (27 г.), който играе в момента в родината си за втородивизионния "Геел". Той вече потвърди, че има желание да играе за "сините".

В португалски медии пък се появи информация, че "Левски" иска и нападателя на "Фреамунде" Ансумане Фати (24 г.). Националът на Гвинея-Бисау има от началото на сезона 15 гола и 1 мач във втора дивизия.

На "Герена" ще търсят поне двама нападатели, след като Атанас Курдов беше освободен от тима, а новопривлечените Линел Китамбала и Умар Диаби разочароваха през есента. Затова се водят преговори и с Венцислав Христов (27 г.). Националът от два месеца тренира индивидуално в София, след като беше прекратен контрактът му с албанския "Шкендербег". Там Христов беше преотстъпен от "Риека", с който има договор до 2017 г. Хърватите обаче няма да разчитат на него и са склонни да преговарят за освобождаването му.

Треньорът Стойчо Стоев има нужда и от нов централен защитник предвид предстоящия трансфер на Аймен Белаид в английския втородивизионен "Родъръм". Първи вариант за негов заместник е беларуският национал Сергей Политевич (25 г.), който е и четвъртият искан от "сините" чужденец. Според радио "Дарик" обаче капитанът на "Динамо" (Минск) има предложение и от "БАТЕ Борисов", което е по-склонен да приеме.

Тепърва Стоев ще трябва да реши дали да търси нов десен бек, след като Живко Миланов подписа с кипърския АПОЕЛ (Никозия). Вариант е да се разчита на резервата Сашо Александров. Ще се чака развитие и около Владимир Гаджев, който се надява да премине в руския "Кубан" (Краснодар), с който има предварително споразумение.

6
912
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
03 Януари 2016 19:26
Тоя от Португалия да не би да има 15 мача и 1 гол? Щото, ако е с 15 гола и 1 мач, както пише... Герд Мюлер не може го застигна...
-------------------------
Сайтът на Генек
03 Януари 2016 19:55
"Националът на Гвинея-Бисау има от началото на сезона 15 гола и 1 мач във втора дивизия."

Тръпки ме побиха. Тоя ще да е някой киборг. Да се чуди човек само, как ,след като се е разписал 15 пъти в един мач, не са го пуснали поне в още един. Може би за да е максимално свеж за бъдещия си тим - чудото на чудесата "Л" С-я.
04 Януари 2016 10:12
Ансумане Фати (24 г.)... 15 гола и 1 мач във втора дивизия.

Ясно е, че са 15 мача и 1 гол. Във втора дивизия на Португалия. Страхотно попадение, достойно за "Гонзо прай селекция"...
04 Януари 2016 10:14
Тръпки ме побиха. Тоя ще да е някой киборг. Да се чуди човек само, как ,след като се е разписал 15 пъти в един мач, не са го пуснали поне в още един.


04 Януари 2016 11:14
Зико Гиелис е играл в 16 от 19-те мача на отбора тая есен и е вкарал 2 гола. Карлитос е играл в 5 от 16-те мача и е вкарал 1 гол. Ха дано тука да се отворят.
04 Януари 2016 11:21
Ха дано тука да се отворят.


Колкото Диаби и Китамбала
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД