:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 344
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Мишки, заразени с бубонна чума, изчезнаха

 
от научноизследователската лаборатория при Медицинско-стоматологичния университет в Ню Джърси, предаде вчера АП. В лабораторията се провеждат експерименти и изследвания за противодействие на биотероризма по одобрена от правителството на САЩ програма. Изчезването на опитните мишки, заразени с вируса на чумата, било констатирано преди две седмици. Работещите в лабораторията учени заявили, че не съществува опасност от зараза, тъй като опитните екземпляри не могат да оживеят в извънлабораторни условия. Те предполагат, че гризачите може да са били изядени от други лабораторни питомци или да са прехвърлени погрешка в аналогични научни центрове. По случая работят екипи на ФБР.



Скопие обвинява София,



че с подкрепата на България в Македония се сформира Демократическа партия на българите, писа вчера "Дневник". Вестникът посочва, че сред македонците, които имат българско гражданство, сред тези, които чакат да го получат, и сред студентите, които учат в българските университети, се води засилена агитация да подпишат заявление за влизане в партията, за да може да се сформира Демократическа партия на българите в Македония. Инициативният комитет за сформиране на партията е бил създаден през януари тази година, като досега е осигурено съгласието на 300 души. Според "Дневник" българските държавни структури са спонсори и инициатори на тази инициатива.



Наказателно дело срещу българин образува



областната прокуратура в Харков, Украйна, по обвинение за финансови злоупотреби в особено големи размери, съобщават местните медии, цитирани от агенция УНИАН. Българинът, чието име не се споменава, живее в Харков и е директор на смесено предприятие. Прокуратурата е повдигнала срещу него обвинение за злоупотреби със служебно положение и финансови злоупотреби в особено големи размери.
15
1032
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
15
 Видими 
17 Септември 2005 02:12
Скопие обвинява София, че с подкрепата на България в Македония се сформира Демократическа партия на Българите!!!Скопие трябва да признае че във Вардарска МАКЕДОНИЯ живеят етнически Българи и те трябва да имат собствена пария както Албанците имат свои партии подкрепяни и финансирани от Албания с една цел за създаването на Велика Албания!!! Ние Радикалите създадоме и положихме основи там (през 2001 година през войната} на Демократическа партия -от Радикално настгоени Българи живещи на територия на Вардарска Македония-и финасрахме е ще финасиаме и други създаващи се Бългаски Партий там за да може един ден те да обявят независимост и да се присъденят към Майка България!!!Такива партий ние също сме в процес на създаване и финансираме на терторий където живеят етнически Българи -Сърбия Ии Черна Гора, Гърция иТурция, Ромъния и Молдова, Украйна иРусия със една съща цел създаването на Велика България!!!Да живее Велика България !!!Да Живее во век и веков!!!
17 Септември 2005 04:37
София. Тази нощ в столицата откраднаха автомобила на македонския посланик в България Абдурахман Алити, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Кражбата е станала на ул. “Жюлио Кюри”. Сигналът в полицията е постъпил малко след 1 часа тази нощ. Автомобилът е “Фолксваген Пасат”, зелен на цвят, с македонска регистрация. Обявен е за издирване.
На 25 юни 2005 г. Алити представя приоритетите в работата си като посланик на Рeпублика Македония в България, които са признаване на македонското малцинство в България, промяна на отношението на страната към македонския език, подкрепа от Българската православна църква за православна църква в Македония, развитие на културните отношения и засилване на икономическото сътрудничество. Македония и България имат отлични отношения, казва Алити. Той смята, че в рамките на развитието на икономическите отношения трябва да се работи повече за привличане на български инвестиции, както и да се положат съвместни усилия за завършване на коридор номер 8 с цялата инфраструктура.
В България на 2 август 2005 г. Абдурахман Алити кани на среща представителите на всички македонски организации в България и им обещава да се бори за правата на македонците в България!!! Брех да му се не види сега требва да ходи пеш та да търси тия Македонци от Български произход та да им се бори за правата !!!Те май много борци за права станаха тука в България па да не почнеме и ние Българите с калашниците да си диреме правата тук па да видим кой е Българин кой не с един пълнител в него да му обясним какви права му се полагат и какъв е по паспорт и нациналност чак тогава че разберат всички така наречени съседски приятелски срани да ни се кланят до земи!!!Да живее Велика България !!!Да Живее во век и веков!!!
17 Септември 2005 05:08
Възможно ли е да се търпи такава вопиеща неграмотност като горната?...
Разбирам, че това е интернет, но има някакви граници, особено в сайтове на медии... с претенции, да кажем.
Видях в Правилата на Форума, че е желателно да се уважава българският език.
Остава си само желателно...

Редактирано от - Гастон на 17/9/2005 г/ 05:18:22

17 Септември 2005 06:03
-Нищо не казахте за трите мишки?
Да не са вече в София! Щото казват че може и да са откраднати... , или изядени.
17 Септември 2005 06:31
Eй ето ти още един ***** като Гастон където не му е ясно че много вестници в България са пред фалит поради факта че много от матерялите са поръчкови и народа неще да ги купува и чете и вестниците се чудят какво да направят та да си дигнат тиража!!!!А че тази новина за прблема на Българите в Македонияе вместена тука насред мишките и укрита говори вестнка как уважава Българската нация по света и го защитава!!!Разбрали проклето шиптъче!!!Македония е билаБългарска територия от векове имакеднска нация няма!!!Има македонци които говорят и пишат Български език!!!Да живее Велика България!!! Да живее во век и веков!!! Международна Радикална Партия


Натиснете тук, за да се запознаете с Правилата на форума


Редактирано от - bot на 17/9/2005 г/ 12:21:18

17 Септември 2005 07:41
Какво се чудиш бе "Звезда"? Едната вече е премиер.
17 Септември 2005 08:38

Работещите в лабораторията учени заявили, че не съществува опасност от зараза, тъй като опитните екземпляри не могат да оживеят в извънлабораторни условия.



Да бе, да. Като умре мишката и вирусите на чума в нея и те умират. Браво на този, който го измислил това.
17 Септември 2005 08:45
Боза, ами котките?
17 Септември 2005 09:13
Котките ряпа да ядат (ако не искат да се разболеят, де)
17 Септември 2005 09:32
Звезда, ако са в София, да ходат у Факултета. Ако имаме късмет, може и да го прочистят.
17 Септември 2005 09:59
Е как така станала гршка с опитните мишлета? Нали Чичо Сам е перфектен ?
17 Септември 2005 11:35
Какво се чудят къде са мишките - там където пламне чумна епидемия - там да ги търсят.
Макетата какво пак вдигат врява, още танкове ли искат?
17 Септември 2005 13:44
Ще се чуе то накъде са драснали мишоците .....
17 Септември 2005 15:25
Както казва един форумец: "За всичко е виновен оня мръсник, Костофф"
18 Септември 2005 02:12
Македония е измислена държава и нема кво да коментирам. Напъват, се за да ги види света, ама нема да стане......
А мишките - да му мислят котките......
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД