:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 287
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Писмо от “България" 1

Балада за тъжната кръчма

Димитри Иванов
Карсън Маккълърс написала "Балада за тъжната кръчма". В тази писаница аз ще напиша за две кръчми, и двете весели. Едната е измислена като кръчмата на Маккълърс, другата беше истинска. И в двете се разказваха небивалици.

Капитан Ангелов ни накара всички курсанти да се редуваме на руля и по различно мигащите фарове и мигалки да казваме къде се намираме. Той каза, че морето няма КАТ, но моряците не бива да знаят, че е спирт течността, в която е поплавъкът със стрелката на корабния компас. Пиехме ром, понеже бяхме чували, че моряците пият ром. Нямахме корабен готвач, но след изпита на голямата маса в една крайбрежна кръчма ни сложиха големи продълговати чинии с пържен калкан, скумрия на скара и кани с памидово вино резняк. Тогава в Черно море нямаше рапани, но имаше черноморска скумрия, несравнимо по-вкусна от вносната, която ядем сега. Сега в Черно море няма скумрия. Едно време имаше и много калкан, понеже турците не смееха да тралят в български води и да опустошават морското дъно. На голямата маса без покривка се разказваше:

Вървели из тържището двама моряци с папагал. Богата дама харесала красивата птица, броила им добри пари, те побързали да се отдалечат и папагалът казал:

- Влизай в каюткомпанията, ма, курво!

- Спокойно, мадам - казал през рамо единият моряк - Като му направите brainwashing под душа, срещу вентилатора ще му изфирясат от главата всички неприлични думи.

- От лявата или от дясната му страна да са водната и въздушната струя?

- На ебем страна - намигнал й другият.

След като му промили мозъка, горкият папагал, накокошинен, се поотърсил и казал с дрезгав моряшки глас: "Carajo! Fuck! 'Ба ти бурята 'Ба ти урагана." Пригладил си настръхналата перушина и додал: "Карамба! Пак оцеляхме, да го е.а!"



Сега аз разказвам:



Кметицата Фандъкова се държи като възпитана, скромна, прилична жена, пък изговаря неприлични думички. Новата пързалка била "подарък" за софиянци. Сякаш не с техни, а с нейни пари е направена. Премиерът ББ (Бойко Борисов) казва, че благодарение на него българите получават в "подарък" европари. Фък! Ураганите отнасят малки и големи. Ще ги отнесе ураганът, който ще отвее Ердоган, фрау Меркел, Догановци, Местановци и ББ, който каза да "опраскат" едната от двете "каки". Него ще го опраскат. Бил най-младият комунист едно време. Сега е хвалипръцко, играещ "мачле" и в международния мач, той е топката, която, накъдето я ритнат, по-силно нататък отива.

Парламентарната шефеса Цачева подписа за 16 линейки за софиянци и за 160 лимузини за депутатите, лобиращи България да купи многоцелеви натовски изтребители. Те от кого ще ни бранят? От българските депутати, чиито партии получават 11 лева от всеки гласуващ български глупак. Това го няма другаде. Но "Спокойно, мадам". И другаде политиците не са цвете.



Сега от виртуалната кръчма



Освен ББ имало друг хвалипръцко. Освен простак той бил авджия. Той се хвалел, че е голям сваляч, "лейди килър". Хвалел се ту с ловджийски, ту със свалячески подвизи:

- Излетя патицата и аз без да се прицелвам, от бедро, shooting from the hip - Бам! и тя тупна по гръб и навири краката... - тук прекъснал лакърдията, понеже го потърсили по мобифона. После:

- Та докъде бях стигнал?

- Дето тя по гръб и навирила краката.

- А, да. И аз като й го напрасках ...



В чакалните на всички български жп гари имаше плювалници и надпис "Не плюй по пода". Вицът беше, че Бай Ганьо плюл по тавана и се самонаплюл. Тогава и в US Конгреса имало плювалници, понеже конгресмените дъвчели тютюн. Кабинетите на топ политиците били свръхнатруфени, в двата края на разкошната им работна маса имало плювалници, в обсега на седналите срещу домакина посетители.

Сега и аз като хвалипръцкото с патицата. Докъде бях стигнал в предишната писаница? Тя беше миналата година. А, да. Дето Моцарт говорел неприлични думи на братовчедките си, после написал "Отвличане от Сарая" и австрийският император казал, че Моцарт употребил твърде много ноти. Продължението е, че Моцарт тогава казал "Много ноти, но нито една излишна".

Преди две седмици прозвучаха твърде много излишни нотки в коментарите за сарая (на Доган) и Местан, който, за да не го отвлекат, отишъл в турското посолство. Пък аз ви казах "Наздраве и внимавайте с алкохола". Едни хора в Якоруда не внимавали и се отровили. Бог да прости. Другаде млад мъж и жена се затворили в гараж, за да им е топло в колата, не изключили двигателя и се задушили. Бог да прости. Същата злополука стана едно време в гаража на турското посолство в София.

Кръстникът ми Спайч (поручик Димитър Списаревски) загина, бранейки българското небе от англо-американците, но тяхната въздушна мощ беше голяма и те разрушиха София. Седемдесет години по-късно софийски поплювковци с US T-shirts разрушиха барелефа на Спайч в Софийските гробища. През тези 70 години баща ми мина през два лагера - един фашистки и един комунистически. След втория на мен, непълнолетния, връчиха срещу подпис заповедта за изселването на семейството ни от София. Още пазя заповедта.

"Злината, която човек извършва, остава да живее след него", написал Шекспир за един лидер, а те са една сюрия лидери в неговите исторически хроники, от "Крал Джон" и "Ричард II"до "Ричард III" и "Хенри VIII".

Безброй злини, изнасилвания, убийства извършили билюците, сиреч османските орди, през петстотинте години "под игото". "Къде им е гроба, днес никой не знай. Никой не знай." Знам, че в Батак видях черепи. Знам защо турците наеха един "хер професор" да лъже, че Батак е мит. Знам защо те наеха Катарската тв "Ал Джазира" да разпространява по света филм "Bulgaria My Land", който казва: "Аз съм турчин/туркиня, България е моята земя."

Няма да ни опазят от Турция многоцелевите натовски изтребители-бомбардировачи, турците имат много, сами си ги произвеждат. Турция знае, че няма да влезе в ЕС и ще загуби своя югоизток, понеже рано или късно ще има държава на кюрдите барабар с петролните полета - Киркук, Мосул, отчасти в Ирак. Затова Турция своевременно пролазва на северозапад - на Балканите, Косово, България и т.н. Забележителна е политическата прозорливост на наследниците на някогашните многонационални империи. Преди хиляда години и България била империя, казва британският историк Рънсиман.

Аз не гласувам, за да не давам пари на народните изедници. Давам пари за анонимна благотворителност; това го правят много българи, аз съм един от многото. Друг е въпросът, че ако политическите паразити не бяха толкова алчни, нямаше да има толкова нужда от благотворителност.



Читатели, елате в кръчмата в сряда на 20 януари 2016 г. Разреждам писаниците, понеже чукнах 84 лазарника.



 В чакалните на всички български жп гари имаше плювалници. Вицът беше, че Бай Ганьо плюл в тавана и се самонаплюл. Тогава и в US Конгреса имало плювалници, понеже и в Сената, и в Камарата дъвчели тютюн.
 Поручик Димитър Списаревски
129
49296
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
129
 Видими 
05 Януари 2016 19:23
Сега е хвалипръцко, играещ "мачле" и в международния мач, той е топката, която, накъдето я ритнат, по-силно нататък отива.

05 Януари 2016 19:32
Бе то ясно, ама какво да правим ний с гайдите?
05 Януари 2016 19:32
Майсторе,къде да ти пратя една бутилка Лагавулин?Хвала!
05 Януари 2016 19:40
ЧРД! И възможност още много пъти да честитя!
Именно!
А "най-младият син на Партията" беше Богомил Бонев. Едно време учих със сина на Спас Тодоров - приет за студент, защото нямаше години за казрмата. И той беше приет за партиец като ученик, та тръгна по стълбичката заедно със Станка Шопова...Типично леке, каквито стават все повечето млади мъже, не съпротивлявали се срещу студа, глада и простотията...
--------------------
Сайтът на Генек
05 Януари 2016 19:47
Попадна ми през 1993 година "История на Първото българско царство" на сър Стивън Рънсиман. И бях учуден, когато видях вътре оригиналното заглавие - "A History of the First Bulgarian Empire"... Защо сами принизяваме миналото си и рутим настоящето...
------------------------------
Сайтът на Генек
05 Януари 2016 19:47
Преди хиляда години и България била империя, казва британският историк Рънсиман.

Така е.
Създала е цивилизация за цела Източна Европа.
Писменост, религия, песнопеене, живопис, архитектура и юще кво ли не...
05 Януари 2016 19:53
Защо сами принизяваме миналото си и рутим настоящето...

И бъдещето.
Причината не е в нас - българете, както казва Раковски.
А в разни чужди пишман-чужди учени, недоучени и техните клакьори от БАН и СУ, дето се развявят по сички медии. И сичките до един добре подковани и платени. Ма от различни страни, немащи нищо общо с националните ни интереси.
Нема да посочвам имена...
05 Януари 2016 19:57
Доста се цитира напоследък книгата на Рънсиман. Чел съм я. Добре подредена, написана със симпатия към България. Авторът доста се е ровил из оскъдните източници. Научих неща, които не знаех.
05 Януари 2016 19:59
ЧРД уважаеми ДИ и за много години на Вас и на форума !
Чудесен пример с траленето , обрисуващ поведението към нас на нашите хъм комшии .
05 Януари 2016 20:03
Поклон, майсторе за мъдрите ти думи...
За много години напред да си здрав и бодър, та да ти се радваме всяка сряда на писаниците...
05 Януари 2016 20:08
Драги ДИ да чукнеш дано 84х84 поне, но
защо чак на 20 на кръчма?
Ще се разсъхнем!
05 Януари 2016 20:13
ЧРД!
05 Януари 2016 20:15
Хубава писанаца, впрочем както всички предишни на Димитри Иванов! Дали обаче 84-е години са причина за разреждането на писаниците или има друга? И Комарницки стана нещо политкоректен. Да няма нов собственик на СЕГА?
05 Януари 2016 20:16
Бе, той сър Рънсиман убаво е писал, че България е империя и е най-старата държава у Европата. Ма що разни други тиквеници настояват, че сме азиатски пришълци, дошли от некъде си. И не признават ни археология, ни лингвистика, ни генетика, ни исторически извори. Та станахме за смех на сръбско-македонските иторичаре, дето ни наричат татаре, кланящи се на Тангра и живеещи в юрти, шатри и вигвами...
05 Януари 2016 20:20
Ami egati durzavata deto si.....napravihme..
05 Януари 2016 20:26
да си жив и здрав, бате джимо!
ще изтърпим до 20-ти. но да си кажа - не съм на кеф. хич.
05 Януари 2016 20:32
ЧРД, Майсторе!
05 Януари 2016 20:47
За много години и ЧРД г-н Иванов
Дано независим Кюрдистан не ни се отрази териториално
05 Януари 2016 20:59
С такива като като Талабани и Барзани, едва ли ще има скоро Кюрдистан...
05 Януари 2016 21:02
ЧРД и от мен!

А по повод на "Разреждам писаниците, понеже чукнах 84 лазарника" . давам линк: http://www.1tv.ru/news/social/299386 В Саратове 90-летний ветеран установил мировой рекорд по плаванию в своей возрастной категории.
05 Януари 2016 21:15
Новата пързалка била "подарък" за софиянци. Сякаш не с техни, а с нейни пари е направена.

Ами, честно казано - и аз не знам с какви пари е правена. Понеже, ако не се лъжа, метрото (поне в началото) бе правено с пари от бюджета на страната, а не от бюджета на Софийска община. Аналогично - безумната идея на Иван Славков да ставаме домакин на олимпиада. Не станахме, но софиянци се сдобиха със сума ти съоръжения, отново с парите и на бай Иван от Горно Нанадолнище, който обаче - обърнете внимание - като отидел в София по работа, също можел да ги ползва.
Така че това не го е измислила Фандъкова, а си е стара наша традиция. Цялата Живкова интелигенция се скъса навремето да обяснява колко много била направила Людмила за българската култура - обаче с какви пари? С личната си заплата? И питал ли е някой байчото дали иска да се прави асамблея "Знаме на мира" или предпочита да му ремонтират моста до селото?
За всеки феодал се повтаряше колко много бил направил за родното си място - Живков за Правец, Кубадински за Лозница и т.н. Обаче - с какви пари? Дал от спестяванията си, като Евлоги Георгиев? Или пак - с чужда (пардон - народна) пита...?
Друг е въпросът, че в София сега се плащат най-много данъци. Обаче - и Русе го разорават ежедневно стотици тирове, но таксите за преминаване на Дунав мост не отиват в местния бюджет. За сметка на това русенци висят след колоната тирове и се чувстват горди, че подпомагат родната икономика, нищо че закъсняват за работа. Дори често благославят нечия майка.
А в някои турски села има асфалт, но който и софиянци биха завидели. Подарък от ДПС за (част от) народа. При това цялото село е безработно и данъци не плаща почти никой. Но хората си казват - това е подарък от нашите. И май е точно така.
Изобщо, у нас да не откраднеш всички пари по някой проект, а все пак да построиш нещо с част от тях се превърна в нещо като геройство, за което медиите се скъсват да те възпяват. Какво да правиш, Ориент.
05 Януари 2016 21:16
Честит Рожден Ден! Здраве и много писаници, защото без тях не е същото. Дълбок поклон.
05 Януари 2016 21:34
Друг е въпросът, че ако политическите паразити не бяха толкова алчни, нямаше да има толкова нужда от благотворителност.


Тук авторът тотално греши (както и навсякъде, където замени романтичната носталгия с опит за политически анализи). Не, не са виновни паразитите - кандидати за такива има по цял свят. Виновни сме ние, че им позволяваме. Наскоро четох една много интересна книга на Андрей Буровски за расизма и там много добре беше синтезирано - робите създават робовладелеца, не обратното. Никой не е успял да превърне в роби американските индианци например. Опитвали са се, но не се е получило. А доста други са се чувствали почти комфортно като роби и дори получавайки свобода, веднага са възпроизвели същото това робство, но с тях самите в главната роля (експериментът "Либерия".
Напълно съм съгласен, че цялата благотворителност у нас е смешна на фона на това, което се краде само от една митница. Или на фона на ДДС измамите. Но проблемът не е в този, който яде зелника, а в този, който му го дава. И обърнете внимание - не говоря само за безразличието на масата хора. Де да беше само това! Един познат навремето стана депутат и смаяно разказваше как човек бързо губи моралните си задръжки - всички, с които се срещаш, бързат да те убедят колко си велик, показват ти, че законите вече не важат за теб - и така, докато съвсем се откъснеш от реалността и почнеш да питаш - защо, аджеба, този народ не яде пасти? Именно тази номенклатура, търсеща интереса си, "възпитава" политическите паразити.
Мисля, че е време да спрем с приказките за "лошите управници" (не че са стока) и да отговорим на далеч по-важния въпрос - кой и защо ги е направил управници - и могат ли да се развият нещата по друг начин? Много бих се радвал да прочета подобен анализ тук.
05 Януари 2016 21:37
Разреждам писаниците...

Похвална инициатива, Адмирирам !
05 Януари 2016 21:38
Maistore
05 Януари 2016 21:43
05 Януари 2016 21:46
През тези 70 години баща ми мина през два лагера - един фашистки и един комунистически. След втория на мен, непълнолетния, връчиха срещу подпис заповедта за изселването на семейството ни от София. Още пазя заповедта.
Нямало файда от възпитателните мерки на народната власт, а? Баща ти сигурно щеше да се гордее с теб.
05 Януари 2016 21:49
Уважаеми г-н Иванов, от все сърце Ви желая ЧРД, още много години Писаници от Вас за нас, естествено да "страдате" от крепко и поносимо Здраве, да имате широк избор добри и интересни събеседници и приятели, а веселите Моменти или просто да Ви е Хубаво (замествали сполучливо ефимерното "щастие" ) да нямат чет и край!!

Писаницата си е както винаги ОК или с други думи - пак успешна, приятна и хубава! А отдолу, дори често трудно поносимия партньор Щурчо, днес се отличава с смислени, правдиви и силни постинги! Браво!

Дано да е устойчиво състояние, а не резултат на прекомерна алкохолна бодрост за съешване към реалността.

На всички останали посетители у "Кръчмата на Джимо" и на самият Стопанин:

- Честита, мирна, щастлива и здравословна Нова 2016 година!!

- Дано доживеем следващата...
05 Януари 2016 21:50
Знам, че в Батак видях черепи. Знам защо турците наеха един "хер професор" да лъже, че Батак е мит.
Абе "хер професор", наша си беше българка, Мартина Балева. По евтино сигурно е било. То май и в Батак, не са били баш анадолци.
05 Януари 2016 21:52
Като се замисля за последните събития, вероятно Газпром са прави да не искат да плащат за това.
05 Януари 2016 21:56
Е, то ми се дорева. Лоша новина. И заглавието го подсказа, донякъде.
Не това, че си на 84, майсторе. Да си тук и на 94, си пожелавам. Най-егоистично.
Дорева ми се, че ще разредиш сядането с нас на маса.
И дано инициативата не е на кръчмата, щото жалко за нея.
Тази кръчма се крепи на теб, масата на К. Донков, масата на Комара и някои други,
внезапно добре постелени маси, от време на време.

Странното е, че ще ми липсват и сътрапезниците на тази прогорена от фасове маса,
попита от разляти питиета, от радост, кеф, или в памет на онези на Небето.
Ако теб те няма на масата, всички постепенно ще си намерим друга кръчма, а не друга маса.
А някак си сме привързани един към друг, много години станаха.
Отново чудесна писаница. И, авторе, няма тъжна кръчма. Има празни маси, с празни хора.

05 Януари 2016 21:58
"Не плюй по пода на вагоните"
Бяла, с тъмносини букви, емайлирана, автентична, БДЖ изпълнение.

-----------
ЧНГ, Димитри!
05 Януари 2016 21:58
"Не плюй по пода на вагоните"
Бяла, с тъмносини букви, емайлирана, автентична, БДЖ изпълнение.

-----------
ЧНГ, Димитри!
05 Януари 2016 22:13
Ч Р Д
05 Януари 2016 22:17
Така че това не го е измислила Фандъкова, а си е стара наша традиция. Цялата Живкова интелигенция се скъса навремето да обяснява колко много била направила Людмила за българската култура - обаче с какви пари? С личната си заплата? И питал ли е някой байчото дали иска да се прави асамблея "Знаме на мира" или предпочита да му ремонтират моста до селото?
За всеки феодал се повтаряше колко много бил направил за родното си място - Живков за Правец, Кубадински за Лозница и т.н. Обаче - с какви пари? Дал от спестяванията си, като Евлоги Георгиев? Или пак - с чужда (пардон - народна) пита...?

А това помниш ли го?
— Маноле кехая. Защо си спомни за урвата, за чинара и за ливадата? Защо не си спомни за белите калдъръми, за каменните мостове, за чешмите с по три чучура?

И Манол за пръв път се обърна към него, та му отвърна:

— Сюлейман ага, помниш ли, кога строеше големия камен мост? Три села се вдигнаха да строят, жените заедно с децата. От седем години нагоре, от седемдесет надолу. На девет къщи вреше по едно гърне в огнище, на девет люлки по една баба беше оставил да ги люлее. Сюлейман ага, ти ли построи Сюлейманаговия камен мост?
05 Януари 2016 22:40
05 Януари 2016 22:45
От българските депутати, чиито партии получават 11 лева от всеки гласуващ български глупак.


Аз не гласувам, за да не давам пари на народните изедници. Давам пари за анонимна благотворителност; това го правят много българи, аз съм един от многото. Друг е въпросът, че ако политическите паразити не бяха толкова алчни, нямаше да има толкова нужда от благотворителност.

05 Януари 2016 22:48
ЧНГ 2016 и ЧРД, Димитри Иванов!
Желая здраве, мир и любов на Стопанина на виртуалната кръчма - ДИМИТРИ!
05 Януари 2016 23:12
ttanchev
05 Яну 2016 21:50
Знам, че в Батак видях черепи. Знам защо турците наеха един "хер професор" да лъже, че Батак е мит. Абе "хер професор", наша си беше българка, Мартина Балева.

1.Хер Професорът беше Улф Бруднбауер .."Проф. д-р Улф Брунбауер е роден през 1970 г. в Кирхдорф, Австрия. В периода от 1989 до 1996 г. следва история, руски език, социология .."
2.Херът го нае фондация Бош .. биваше, да не купуваме Бош, българите, а? .. да минем масово на "Хилти" !
Както в Атина например, там по едно време, заради Олимпиадата в Атланта не пиеха Кока Кола .. не че нещо, а да покажем, че сме народ, а не мърша? А то повечето не знаят , че зад изцепките на Брунбауер стои "Бош" ...
05 Януари 2016 23:33
Да 'илядиш' Майсторе!
Благодарен съм, че живях през твоите години!
Поклон пред теб Човеко!
05 Януари 2016 23:45
L’usage du cabinet est interdit pendent l’arrêt du train en gare.
05 Януари 2016 23:45
Разреждам писаниците, понеже чукнах 84 лазарника.

Тъжно е, но разбирам. Надявам се и баща ми да чукне 84 през октомври тази година.
Писаници хубави да има и дано не са тъжни!
05 Януари 2016 23:49
Господ здраве да ти дава майсторе, да си здрав, докато си жив!
06 Януари 2016 00:04
ЧРД и още много години да ни радвате!
А за разреждането на писаниците – тъжно, дано да размислите...
06 Януари 2016 00:18
ЧРД , Джимо !
06 Януари 2016 00:47
ЧНГ и ЧРД на патерица, г-н Иванов! Към вече направените пожелания ще добавя да продължавате да мечтаете и мечтите Ви да се сбъдват!

"Злината, която човек извършва, остава да живее след него", написал Шекспир за един лидер, а те са една сюрия лидери в неговите исторически хроники, от "Крал Джон" и "Ричард II"до "Ричард III" и "Хенри VIII".

06 Януари 2016 01:02
Славното минало е ценно само когато се възпроизвежда в настоящето. Иначе се превръща единствено в източник на национални комплекси.
06 Януари 2016 01:25
ЧНГ и ЧРД Майсторе!!!
Да си жив и здрав!
А за писаниците, дето, такова... по-рядко... извинявай, обаче не си прав!
06 Януари 2016 05:32
84 е една достопочтена възраст! Желая здраве от сърце! Но, много би ми се искало, човек с такъв житейски и журналистически опит, като Д.И. да бъде по-обективен и (ох, какво хубаво българско словосъчетание!!) по- широко скроен! Разбрахме, че американците, англичаните и турците са алчни и зли интервенти.Уверявани бяхме, че французите, белгийците и холандците са тъпи и недоразвити педали.За откровените псувни по адрес на българската политика след промяната да не говорим - изобилието бе богато, но-о абсолютно едностранчиво!!Като че ли никога не бе имало луканова зима(фалит на Българската държава), безвремие при управленито на БСП и ДПС, страхотен колапс при едноличното управление на БСП и последвалата жестока кражба при агента Симеон Борисов. А, къде останаха гангстерските войни, когато главатарите на различните банди използваха кабинета на министъра на Вътрешните дела за среща и договорка??Нито дума за тези "велики" години и събития. Едно и също всяка сряда: НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! НЕ ЧЕТЕТЕ!НЕ ГЛЕДАЙТЕ ТЕЛЕВИЗИЯ!! И ЧАКАЙТЕ ДЯДО ИВАН ДА НИ ОПРАВИ!!
Както казах, 84 години са възраст заслужаваща уважение!Особено, когато става дума за обществена личност! От такива хора се очаква да остаряват като катедрали!Катедралите внушават респект защото са построени на широко и на високо и гледайки на света от тази широта и висота, те не се стремят да се харесат нито на лумпените, нито на велможите.Блестящите им зали са били свидетели на величие и падение, изповедалните им са чували безброй истории за любов, омраза, сласт и алчност.
Катедралите знаят всичко! Те нямат нужда да се докарват за да бъдат харесани.
За съжаление, много често очакванията не се сбъдват.И вместо катедрала, виждаме един стар човек, който на всяка цена иска да се хареса.До такава степен това желание го е обзело, че е готов да слезе от високото си ниво на журналист от международна класа, до това на един нов бай Ганьо.Което, в никакъв случай не е неговото истинско аз.
Една катедрала никога не се тупа по гърдите, нито пък приканва хората да го правят.Да се тупат по своите си гърди, искам да кажа, не да тупат нейните
06 Януари 2016 06:56
ЧРД и ЧНГ на автора, жив-здрав, прав-корав.
Но все пак, трябва да има глоба за разказване на стари вицове - например да пише още следващата сряда.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД