:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 456
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Волейболният "Левски" планира звездна селекция

Картотекирането за втория полусезон в Суперлигата приключва днес
Звездна селекция, включваща трима национали, се очаква да финализира днес волейболният "Левски". Заради близките си отношения с президента на клуба Владимир Николов своето принципно съгласие да подсилят "сините" през втория полусезон от Суперлигата са дали разпределителят Андрей Жеков, диагоналът Боян Йорданов и посрещачът Методи Ананиев. Освен това софиянци най-вероятно ще се подсилят с още двама свои бивши играчи - центъра Венцислав Рагин и либерото Ивайло Лалов, както и с пуерториканския национал Стивън Моралес.

Крайният срок за картотекиране на нови играчи в българската федерация изтича днес в 17 ч., след което тимовете от първенството ще може да допълват съставите си едва след края на сезона. Първенството се подновява утре с първите три мача от 11-ия кръг в Суперлигата - "Арда" - "Тетевен", "Нефтохимик" - ЦСКА и "Марек Юнион Ивкони" - "Миньор". В събота "Левски" посреща "Добруджа", а в неделя кръгът завършва с двубоя "Пирин" - "Монтана".

"Предстои ни един много интересен втори полусезон поради простата причина, че отборите в групата са с изключително изравнени възможности и всички мачове ще бъдат много интересни - коментира треньорът на "Добруджа" Мирослав Живков пред Volleyball.bg. - В "Левски" най-вероятно ще играят много добри състезатели, които са доказани имена във волейбола. Още нямаме информация за състава, с който ще играят. Ние ще подготвим конкретно нашата игра и ще се опитаме да направим един добър мач, в който да покажем най-доброто от моментното състояние на тима ни."

Преди подновяването на първенството начело в класирането е "Нефтохимик" (7-2) с 21 т., следван от "Пирин" (7-3), "Добруджа" (7-3) и "Монтана" (6-3) с по 20 т. На последното 10-о място е "Левски" (0-10) с 0 т., но това вероятно ще се промени при успешен завършек на селекцията.
729
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД