:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 606
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Националите ще играят контрола с Португалия

Националният отбор ще играе контрола с Португалия през март. Това съобщи пред "Гонг" селекционерът на тима Ивайло Петев, според когото преговорите между федерациите на двете страни са финализирани и предстои да бъде сключен официален договор.

Мачът ще бъде в Лисабон в периода 21-29 март, който е определен от ФИФА за приятелски мачове между национални отбори. За тогава се търси още един съперник на трикольорите, като това най-вероятно ще е съставът на Македония. Проблемът в осигуряването на мач на националите е, че повечето отбори вече са си намерили съперници.

Петев разкри още, че не предвижда лагер на избраниците си през февруари. През миналата година националите играха приятелска среща с Румъния в Кипър, но тогава част от водещите клубове обвиниха селекционера, че подобен мач обърква подготовката на техните футболисти. Самият Петев обаче ще пътува до Турция още в края на настоящия месец, за да наблюдава подготовката на отборите и най-вече на футболистите, на които ще разчита в предстоящите световни квалификации.
689
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД