:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 234
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" започва с контролите в събота

Първият съперник на "сините" е аматьорският "Свиленград"
СНИМКА: LEVSKI.BG
Отборът на "Левски" проведе вчера тежка 120-минутна тренировка на лагера в Свиленград, на която се акцентираше върху преса и бързо изнасяне на топката.
"Левски" ще изиграе първата си контрола от зимната подготовка още тази събота срещу "Свиленград". Тогава приключва първият лагер на "сините", като веднага след мача отборът се прибира в София. В столицата левскарите ще останат до вторник, а в сряда (20 януари) заминават за втората част от подготовката си, която ще се проведе в турския курорт Анталия.

За престоя в Турция са уговорени 6 контролни срещи - на 23 януари срещу "Габала" (Азер), на 29-и срещу "Волин" (Укр), на 3 февруари срещу "Виторул" (Рум), на 6-и с "Бърно" (Чех), на 9-и с "Домжале" (Слвн) и на 11-и със "Спартак" (Слвк). Спортно-техническият щаб на "Левски" търси и съперник за 26 януари.

Снощи "сините" трябваше да подпишат и с четвъртото ново попълнение - Съдрджан Марин. Румънският бранител се сбогува с досегашните си съотборници в "Поли" (Тимишоара) и пристигна в София, където бе подложен на медицински тестове, приключили вечерта.

"Искам да благодаря на всички в "Поли" и да се извиня, че напускам в такъв труден момент, но получих оферта, на която нямаше как да откажа. С "Левски" всичко е договорено, остава ми само да премина изследванията и да подпиша договора си", заяви пред румънски журналисти Лукин, който през 2013-2014 г. игра за "Ботев" (Пд).

В същото време на "Герена" все още се надяват да успеят да убедят нападателя Нестор Митидис да подсили отбора. "Левски" вече се разбра с клуба на кипъреца - АЕК (Лимасол), но самият Митидис засега не приема предложението на българския клуб. Вчера кипърският национал отбеляза хеттрик при победата на АЕК с 8:1 като гост на втородивизионния "Еримис" в мач-реванш от 1/8-финалите на турнира за Купата на Кипър. С общ резултат 13:1 отборът от Лимасол продължава в следващата фаза на надпреварата.
721
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД