:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 296
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Втора

поредна победа постигна Даниел Иванов-Аоияма на новогодишния сумо турнир в Токио (Яп). В 9-ия ден българският 2-ри маегашира надви озеки Кисеносато и вече има баланс 2-7. Днес нашият ще се бори с 6-и маегашира Токушорю (2-7).



Дългогодишният

председател на баскетболния "Черно море Порт Варна" Симеон Варчев напусна управлението на клуба. Посочените на официалния сайт причини са "главно здравословни", а функциите му временно ще изпълнява Георги Ганчев.



2 лв. струват

билетите за днешното домакинство на баскетболния шампион "ЛУКойл Академик" срещу белгийския "Антверпен Джайънтс" в зала "Арена Ботевград". Мачът е от III кръг в гр. P на Топ 32 в турнира за Купата на ФИБА-Европа.



Нов световен

рекорд постави Кейти Ледецки в плуването на 800 м св. стил. По време на състезание в Остин, щата Тексас, американката спря хронометъра на 8:06,68 мин и свали 71 стотни от собственото си върхово постижение.



Канадецът

Шон Барбър подобри националния рекорд в овчарския скок, като преодоля 6,00 м на атлетически турнир в зала в Рино (САЩ). Световният шампион на открито от Пекин '15 е 9-ият състезател в историята с опит над 6 м под покрив.



Двигателите

във Формула 1 може да достигнат до 25% по-високо ниво на шума през новия сезон 2016. Звукът на двигателите бе едно от основните оплаквания на феновете при въвеждането на V6-турбо двигателите с принудително пълнене.
527
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД