:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 220
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Цветана Пиронкова

ще започне своето 11-о поредно участие на Australian Open рано тази сутрин. Първото препятствие пред най-добрата българска тенисистка (№78 в света) ще бъде 71-вата в ранглистата Ярослава Шведова (Каз). Мачът помежду им е втори в програмата на корт №22 в Мелбърн, която се открива в 2 ч. наше време с двубоя от мъжката схема между Райън Харисън (САЩ) и Андрей Кузнецов (Рус).



С обновяването

на световната ранглиста по тенис вчера се разбра, че водач в схемата на турнира на АТР в София (1-7 февруари) ще бъде Роберто Баутиста Агут. Испанецът се изкачи до №21, след като в събота спечели титлата в Оуклънд (НЗел). Втори поставен в "Арена Армеец" пък ще е №26 в света Виктор Троицки (Сър), който пък триумфира в Сидни с победа във финала над Григор Димитров. Самият българин няма да играе у нас.



Третата

ракета на България в мъжкия тенис Димитър Кутровски (№330 в света) изненадващо обяви край на кариерата си във "Фейсбук". "Идния вторник ще започна работа в USTA като помощник-треньор. Това означава, че професионалната ми кариера приключи. Беше много интересно пътешествие, но е време да продължа напред", сподели 28-годишният национал за купа "Дейвис".
582
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД