:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 271
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бербатов: Как да не съм щастлив в ПАОК?!

Българинът бе обявен за играч на мача след гола си срещу "Верия"
СНИМКА: paokfc.gr
Димитър Бербатов вкара по един гол в последните два мача на ПАОК, което му вдъхна необходимата доза самочувствие.
Димитър Бербатов отхвърли всички спекулации, че не се чувства добре в ПАОК и мисли за напускане. След победата с 2:1 над "Верия" в неделя нападателят заяви: "Как мога да не съм щастлив тук?! Всеки ден виждам морето и нищо не ми липсва. Във футбола няма как да печелиш всеки път, дори да играеш силно. Няма как винаги да си силен на терена. Но когато не си достатъчно силен, трябва да си достатъчно интелигентен, за да успееш да побеждаваш в такива двубои. Тези детайли правят разликата между добрите и наистина добрите отбори."

Бербатов беше обявен за играч на мача от 18-ия кръг в гръцката Суперлига. За първи път от около 3 месеца насам той игра през цялото време и в 44-тата мин. вкара от дузпа първия гол за успеха на ПАОК. Това бе негов втори гол в два мача, при това в рамките на 3 дни. Той вече има 4 попадения в първенството.

С успеха ПАОК събра 32 точки и е на 4-то място само заради по-лоша голова разлика с третия - "Панатинайкос". Води "Олимпиакос" с 51 т. пред АЕК с 36.

Добрата позиция на ПАОК в таблицата също допринесе за доброто настроение на Бербатов. Той дори поговори и за новата си позиция на терена - зад нападателя Стефанос Атанасиадис. "С времето се научаваш на някои неща. В тази схема на игра действах на позицията зад нападателя - не тази, на която съм играл толкова много години. Стремя се да свиквам с движението на останалите съотборници, но ни трябват още мачове, за да се "настроим" едни към други. Понякога играеш силно и не печелиш, а друг път не си толкова убедителен, но пък побеждаваш. Важното е, че записахме няколко поредни успеха", коментира българинът, който си пожела да вдигне в края на сезона Купата на Гърция. ПАОК се класира в този турнир на 1/4-финал, където ще срещне "Паниониос" в два мача.

Гръцките медии предполагат, че треньорът Игор Тудор ще запази силите на Бербатов и ще го пусне най-много като резерва в отложения шампионатен двубой срещу "Ксанти" в сряда. Целта е звездата на ПАОК да бъде свеж за важното гостуване в неделя срещу АЕК.

738
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД